JUSIEDAR 11.02.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Witam w necie natknąłem się na firmę CAROLto jakiś "Polski" producent pomp ciepła ( lub jakiś brend chińczyka)nigdzie nie mogę o nim znaleźć żadnych informacjiani o jego produktachjestem zainteresowany pompa powietrznana swojej stronie maja podana zadziwiająco dobre parametry COP tal tych produktów cena nie razi jaką nadzwyczajną niską wartością ale i tak to jest wyraźnie mniej niż gruntówka (licząc z kolektorem pionowym) przy niemalże takim samym COPproszę o jaka pomoc czy to jakiś kit czy cudpozdrawiamdarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 11.02.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 cały komentarz sam napisałeś "polski" producent. Zobacz na "większych" polskich procentów: Exotherm, Ekontech, PPC. 2 z nich strony www jak w latach 90-tych. Google Maps i Street ich nie zna, lub znajdzie wiatr w polu lub domek jednorodzinny. Gdzie hala, gdzie ludzie, gdzie maszyny, gdzie dotacje z UE, gdzie nabory pracowników do produkcji. Nigdzie bo nikt nie produkuje. Galerii z produkcji, hali produkcyjnej oczywiście brak. Może Galemt coś sam zrobi w swojej PC i to chyba wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUSIEDAR 11.02.2016 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Fakt nie sprawdziłem ich w google maps chyba te parametry ich pomp tak samo realne jak sama firma chyba ze ktoś ma ich pompepozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.02.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Fakt nie sprawdziłem ich w google maps chyba te parametry ich pomp tak samo realne jak sama firma chyba ze ktoś ma ich pompe pozdrawia Wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts