Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wladyslawowo - b. fajny pensjonat

Recommended Posts

Wlasnie bylam na krotkich wakacjach z rodzina we Wladyslawowie - pogody nie mielismy wielce slonecznej, ale bylo bardzo sympatycznie. Juz drugi raz z rzedu bylismy w bardzo fajnym pensjonacie, ktory polecam. Myslalam na poczatku ze jest bardzo drogi, ale na miejscu pochodzilismy po podobnych i okazalo sie ze jest w tej samej cenie co inne a jest 20 m. od morza.

Nazywa sie Pensjonat Villa Dominik (http://www.villadominik.com) jest oczywiscie duzo drozszy niz kwatery ale wart tych pieniedzy. Nasi znajomi za kwatery tak blisko morza placili 50 PLN/osoba a w Dominiku wychodzi 75 ze sniadaniem i sprzataniem codziennym, swiezymi recznikami i napojami do picia.

Polecam i pozdrawiam

Witaj Zdziebdzio,

ciesze się, że udało Ci się wypocząć. Też bym tak chciała :D . Stronka , którą podajesz istnieje, villa nie powiem niczego sobie tylko, że na bank nie jest to we Władysławowie. Możesz podać na priva dokładniejsze namiary?

Będę wdzięczna.

Pozdrawiam :D

• 9 years później...

Hej, :)

Ja dwa tygodnie temu też byłam we Władysławowie, ale zatrzymałam się z rodzinką w Gwiazda Morza. Posiadają na prawdę śliczne apartamenty i są bardzo duże :) Idealne jak ma się sporą rodzinę :) Na początku myślałam, że przepłaciłam, ale gdy dojechałam na miejsce jestem zdecydowana, że jest wart swojej ceny :) Profesjonalna obsługa, wszystko na miejscu oraz jest bardzo blisko morza.