Zdziebdzio 19.07.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Wlasnie bylam na krotkich wakacjach z rodzina we Wladyslawowie - pogody nie mielismy wielce slonecznej, ale bylo bardzo sympatycznie. Juz drugi raz z rzedu bylismy w bardzo fajnym pensjonacie, ktory polecam. Myslalam na poczatku ze jest bardzo drogi, ale na miejscu pochodzilismy po podobnych i okazalo sie ze jest w tej samej cenie co inne a jest 20 m. od morza.Nazywa sie Pensjonat Villa Dominik (http://www.villadominik.com) jest oczywiscie duzo drozszy niz kwatery ale wart tych pieniedzy. Nasi znajomi za kwatery tak blisko morza placili 50 PLN/osoba a w Dominiku wychodzi 75 ze sniadaniem i sprzataniem codziennym, swiezymi recznikami i napojami do picia.Polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.07.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 a ja polecam Swornegacie Warto pojechać , zwiedzić, i wybrać się na spływ kajakowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witaj Zdziebdzio, ciesze się, że udało Ci się wypocząć. Też bym tak chciała . Stronka , którą podajesz istnieje, villa nie powiem niczego sobie tylko, że na bank nie jest to we Władysławowie. Możesz podać na priva dokładniejsze namiary? Będę wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 23.07.2004 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Cudka, wlasnie wyslalam Ci odp. na priva, oczywiscie ze to ZLYYY adres do Dominika. Kochani poprawny adres do Villa Dominik we Wladyslawowie to: http://www.maxmedia.pl/dominik/ przepraszam za blad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Odebrałam, dziekuję. Czy w tamtej ( pomylonej) villi też wypoczywałaś? B.ładne miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asienka00817 27.08.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Hej, Ja dwa tygodnie temu też byłam we Władysławowie, ale zatrzymałam się z rodzinką w Gwiazda Morza. Posiadają na prawdę śliczne apartamenty i są bardzo duże Idealne jak ma się sporą rodzinę Na początku myślałam, że przepłaciłam, ale gdy dojechałam na miejsce jestem zdecydowana, że jest wart swojej ceny Profesjonalna obsługa, wszystko na miejscu oraz jest bardzo blisko morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts