antek12345 11.02.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 witam .prosze powiedzcie mi jak to jest z fakturami.projek mojego domu przekracza 100 m2 uzytkowych i z racji tego nie nalezy mi sie zaden zwrot podatku za zakupione materialy. wiadomo chodzi sie po roznych sklepach i nie wszedzie sie jest wprowadzonym w kaputer. czy podczas zakonczenia budowy czy tez kontroli us musze im udowodnic ze towar to kupilem a nie ukradlem?bo jezeli i tak nie mozna sie rozliczyc to po co te faktory.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 11.02.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 witam .prosze powiedzcie mi jak to jest z fakturami.projek mojego domu przekracza 100 m2 uzytkowych i z racji tego nie nalezy mi sie zaden zwrot podatku za zakupione materialy. wiadomo chodzi sie po roznych sklepach i nie wszedzie sie jest wprowadzonym w kaputer. czy podczas zakonczenia budowy czy tez kontroli us musze im udowodnic ze towar to kupilem a nie ukradlem?bo jezeli i tak nie mozna sie rozliczyc to po co te faktory.? odliczenia VAT nie ma od 2013 roku;) takze faktury to dla Ciebie tylko gwarancja....jakby skarbowka Ciebie scigala to oni beda sie pytali skad miales pieniadze na budowe zakup a nie czy masz faktury - no chyba,ze kupuejsz to na firme;) choc PiS cos mowil,ze moze nowy MDM bedzie wsparciem budownictwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts