camel 19.07.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam wszystkichRozwinąłem już u siebie prawie całą instalację wentylacyjną i DGP i tak się jeszcze zastanawiam czy rur z bodajże czterocentymetrową fabryczną izolacją z wełny dodatkowo nie owijać własnoręcznie jeszcze jedną warstwą wełny. Czy badał ktoś straty cieplne izolowanych rur na nieogrzewanym poddaszu? dzięki za odpowiedźpozdowienia dla wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesiak 19.07.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Ja ocieplałem. Chyba raczej trudno zmierzyć straty ciepła, ale doskonale je widać w zimie - tam gdzie rury - brak śniegu. Po ociepleniu zdecydowanie wyższa temperatura wdmuchiwanego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 20.07.2004 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 warto opatulic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts