yarecki_wr 12.02.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Niedawno zakupiłem działkę więc nowa sytuacja dla mnie. Pod koniec zeszłego roku zapłaciłem jakiś drobny podatek bo to końcówka roku była. Teraz przyszły dwa pisma niemal identyczne. Różnica jedynie taka, że jedno do mnie a drugie do żony z identyczną sumą do zapłacenia od tej samej nieruchomości/powierzchni. Czy to jest normalne, czy jakaś pomyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 12.02.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Normalne, zawiadomienie o kwocie podatku jest wysyłane do wszystkich współwłaścicieli, a oni już powinni się między sobą dogadać jak to między siebie podzielić. Znaczy się dwa zawiadomienia nie oznaczają że trzeba płacić dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 12.02.2016 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 To o to chodzi Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts