śpiewko 12.02.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam, prośba o wskazówki - czym i w jaki sposób usunąć brokat ze ścian ? Pewna Pani korzystając z mojego lokum - nabazgrała jakieś serca, usteczka itp na ścianie i nie wiem jak to usunąć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.02.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 1 nalac whiskey2 usunac kobite 3 napic sie whiskey 4 usunac brokat 5 napic sie whiskey 6 pomalowac 7 napic sie whiskey 8 nie wpuszczac nowej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpiewko 12.02.2016 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 ok, ale próbuję to skrobać i wszedzie mi latają te drobinki, nie chcą zejść, ps. jestem kobietą ale whiskey lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.02.2016 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 ok, ale próbuję to skrobać i wszedzie mi latają te drobinki, nie chcą zejść, ps. jestem kobietą ale whiskey lubię no niesttey innej metody jak mechanicznie nie ma... a brokat jest okropny.. maly i lepi sie do wszystkiego i go widac. moze rolka do usuwania wlosow z odziezy? powinno pojsc sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts