nowekonto 12.02.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 witam wszystkich wkrótce odbieram swoje mieszkanie od dewelopera i mam do was kilka pytań.wiadomo w mieszkaniu nie będzie nic oprócz okien i grzejników i teraz od czego zacząć wykańczanie -najpierw montować drzwi z ościeżnicami w pokojach ?- potem gładzie? mam na ścianach tynk gipsowy kat 3 czy na to daje się gładź czy już nie trzeba?- następnie podłogi?robić będzie ekipa ale chciała bym wiedzieć już i moc planować co i jak w pierwszej kolejności bo z ekipą będziemy rozmawiać za ok 2 mies.może ma ktoś jakieś linki do ciekawych artykułów o wykańczaniu mieszkań tak krok po kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 13.02.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Rozumiem ,że przyłącza wodno-elektryczne są doprowadzone.Drzwi na samym końcu - po robotach mokrych, po położeniu kafli w łazience.Jako pierwsze zamontowałabym w łazience wc i kranik do wody- ekipa remontowa też człowiek i ma swoje potrzeby, poza tym woda się przyda zawsze. Co do kolejności to zaczęłabym od położeni gładzi na ścianach. trzeba pamiętać o suficie,sufit, potem podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowekonto 13.02.2016 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 tak przyłącza wodno elektryczne są już doprowadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 14.02.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 W tym artykule masz po kolei wszystkie pomieszczenia i prace http://kb.pl/teksty/2014/07/21/ile-kosztuje-wykonczenie-mieszkania-w-stanie-deweloperskim/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowekonto 17.02.2016 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 o coś takiego mi chodziło dziękuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts