nowy122 13.02.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Witam, zamontowałem stelaż wc TECE, jeszcze nieobudowany i mam pytanie: 1. Na połączenie wodnym nie może być wężyka ale czy może być śrubunek ? 2. Czy regulując wysokość oprócz śruby na klucz daje się jeszcze jakieś blachowkręty wkręty zabezpieczające ? W instrukcji było coś narysowane ale na wiele sposobów można to interpretować.... Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 13.02.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Śrubunek może być bo to raczej pewna rzecz a co do tych blachowkrętów to już trochę na wyrost . ale nie zaszkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ameliana 15.02.2016 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Witam, planuję remont łazienki (małej łazienki). Stary kibelek, był kompaktowy. Teraz chciałabym zamontować podwieszany na stelażu - nie wiem jeszcze jakiej firmy. I tu pojawia się problem,. Stary kompakt stał w rogu. Rura odpływowa jest w podłodze. Środek rury jest w odległości +/- 18 cm od ściany z oby stron. Początek rury około 13 cm od ściany.Moje pytanie brzmi: 1. Czy da się jakoś zmienić położenie tej rury (np.: wykuć podłogę) i przesunąć ją bliżej ściany - strop jest dość cienki. 2. Czy da się jakoś zamontować zestaw podtynkowy wc na tej rurze aby nie zmieniać jej położenia?Był u mnie jeden hydraulik i stwierdził, że nie ma opcji, ewentualnie stelaż będzie bardzo daleko odsunięty od ściany. Co doradzacie w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renek59 27.09.2016 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Mam stelaż wc koło slim 1 unit. Przycisk do "małej " wody mam po prawej strony (jak wszystkie, albo co najmniej większość). Jednak po naciśnięciu leci "duża" woda, a po naciśnięciu dużej, leci mała woda. Czy można to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts