turalyon 13.02.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Witam. Zmieniła mi sie koncepcja, i zamiast schodka do domu z obrzeży betonowych będzie jednak beton + gres. Nie mam oczywiscie nic wylanego pod ten schodek. Schodek będzie miał 40x120cm - więc ogromny:) Chciałem wylać stopę na wysokość poziom gruntu minus 10cm, na to papę, i właściwy schodek.. Myślicie że trzeba kopać aż do strefy przemarzania - na ten minimum 1 metr? Schodek jest jakby nie było pod dachem - dach w tym miejscu wychodzi mi 1metr przed dom, wiec śnieg tam nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 13.02.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Raczej do gruntu rodzimego trzeba wkopać. To nic, że pod daszkiem ale ziemia wilgotna plus mróz = wysadzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts