qiwek 14.02.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Dzień dobry, chciałbym szanownych forumowiczów poprosić o opinię i radę. W zeszłym roku nabyłem bezpośrednio od dewelopera segment. Budynek wybudowany w 2012 roku, ale z powodów problemów z mediami do sprzedaży trafił dopiero w 2015. Tej zimy, przy wynoszeniu gratów na strych, zobaczyłem defekt w postaci popękanych i powyginanych belek podtrzymujących konstrukcje dachu. Szczególnie jedna płatew wygląda źle, jest mocno wykręcona i popękana. Załączam zdjęcie, proszę o opinie, do czego taki defekt się kwalifikuje. Dewelopera poinformuje obowiązkowo, chce tylko wiedzieć czego od niego wymagać i czym ewentualnie grozi pozostawienie tego w tym stanie, żeby mnie nie zbył. Czy mam wymagać szybkiej naprawy? Jak oceniacie stan widoczny na zdjęciach i czego może być to przyczyna? Widziałem na forum kilka podobnych tematów, ale u mnie wygląda to chyba najmniej korzystnie. Załączam zdjęcia. Z góry dziękuje za podpowiedzi i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts