darkob 14.02.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Witajcie,czy ma Ktoś z was nad blatem w kuchni imitacje białych cegieł Tubądzin ?.Meble mam białe matowe i na poczatku byłem zdecydowny te płytki przykleić ale po przyłożeniu płytki do mebli okazuje sie że nie jest tak biała jak szafki.Teraz mam wątpliwości czy po ułożeniu nie będą wyglądały jak by były brudne....Blat będzie prawdopodobnie drewniany. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16a12acb2622.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.02.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Sugeruje wybór małych płytek szkliwionych które imitują kafle "kuchenne" . To co pokazujesz powyżej może rzeczywiście szybko się brudzić .. powgniatana powierzchnia jest trudniejsza do czyszczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 14.02.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 darkob, jakbyście na tę cegiełkę dali jeszcze szybę, to różnica bieli by się już tak w oczy nie rzucała. No i nie trzeba by się martwić, że cegiełka się zabrudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.02.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anianw 24.02.2017 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Dzień dobry,Czy zrealizował pan może pomysł z cegiełkami Tubądzina w kuchni? Zamierzam właśnie je ułożyć i zastanawiam się, jak będzie z czyszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts