awieuro 14.02.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 witam Problem jest w tym że zamontowałem zwykłą płytę gk w łazience. Czy jest jakiś specjalny grunt, specjalna farba paroszczelna które po zastosowaniu nie pozwolą wilgoci dostać się do rdzenia i go zdeformować?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elvis26 19.02.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Moze jakis srodek przeciwgrzybiczny albo folia w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 20.02.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 witam Problem jest w tym że zamontowałem zwykłą płytę gk w łazience. Czy jest jakiś specjalny grunt, specjalna farba paroszczelna które po zastosowaniu nie pozwolą wilgoci dostać się do rdzenia i go zdeformować? Pozdrawiam nie nie istnieje, ty faktycznie ro zrobiłeś, komuś zrobiłeś czy zrobiono to tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.02.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 najpewniejsza będzie folia w płynie na to farba. Choć praktycznie każda farba z dużą ilością spoiwa (połyskowa, satynowa) dość znacząco odetnie migrację wilgoci. O ile nie planujesz sauny parowej to któryś z powyższych sposobów powinien załatwić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 20.02.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 witam Problem jest w tym że zamontowałem zwykłą płytę gk w łazience. Czy jest jakiś specjalny grunt, specjalna farba paroszczelna które po zastosowaniu nie pozwolą wilgoci dostać się do rdzenia i go zdeformować? Pozdrawiam Czy jest to płyta biała czy zielona w łazience konieczne jest użycie na płytę folii w płynie w dwóch warstwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts