Mocu 14.02.2016 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 (edytowane) Witam, w przyszłym tygodniu planuje zamówić litą deskę podłogową dąb o grubości 22mm. Produkty od jakich producentów są godne uwagi ? Co polecacie z własnego doświadczenia ?Fundusz na deskę litą to max 270zł za 1m2, pokój ma 17,5m2. Jedyną styczność w sklepie miałem z firmą Baltic Wood, na wystawie bardzo ładnie deski się prezentowały. Lecz w internecie niewiele się dowiedziałem na temat tego producenta. Liczę na wasza pomoc i czekam na odp. Pozdrawiam Edytowane 14 Lutego 2016 przez Mocu błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katia.katia 18.02.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ja znalazłam sporo pozytywnych opinii o baltic wood, wejdź na ich stronę można wiele dowiedzieć się o parametrach podłogi. Ale najlepiej skontaktować się z fachowcem i wypytać o wszystko. Mi osobiście bardzo podoba się ich wzornictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 27.02.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Mocu, sprawdź sobie katalog podłóg DLH. Może słyszałeś, to firma obecna na całym świecie (w Polsce od bardzo dawna). Robi bardzo trwałe rzeczy z drewna: podłogi, blaty, drzwi, elewacje. Ze strony dlh.pl możesz pobrać katalog podłóg. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mocu 01.03.2016 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam, po kilku dniach w poszukiwaniu podłogi, zrezygnowałem z litej deski. Wybrałem o połowę tańszą deskę barlinecka 3 warstwowa dąb szerokość 180mm. Ogólnie produkt nie jest taki zły jak myślałem, podłoga ładnie się prezentuje. Myślę, że 10-15 lat spokojnie mi posłuży przy moim użytkowaniu. Z litą deską jednak poczekam, bo ogólnie jest to inwestycja do końca życia, bo takie podłogi są bardzo wytrzymałe, a cyklinować je można wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 01.03.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam, po kilku dniach w poszukiwaniu podłogi, zrezygnowałem z litej deski. Wybrałem o połowę tańszą deskę barlinecka 3 warstwowa dąb szerokość 180mm. Ogólnie produkt nie jest taki zły jak myślałem, podłoga ładnie się prezentuje. Myślę, że 10-15 lat spokojnie mi posłuży przy moim użytkowaniu. Z litą deską jednak poczekam, bo ogólnie jest to inwestycja do końca życia, bo takie podłogi są bardzo wytrzymałe, a cyklinować je można wiele razy. To ile kosztowały ww.panele + podkłady?? jak będą montowane ?? na klej czy podłoga pływająca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mocu 02.03.2016 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Panele, podkłady, folia, listwy kosztowały 2600 zł, oczywiście podłoga pływająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts