zygi72 15.02.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Proszę o podpowiedź jakie źródło światła będzie najlepsze jako światło nad lustro w łazience. Miałem zamiar kupić led ale znalazłem parę wiadomości, że to nie koniecznie dobry pomysł. podpowiedzcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soled 31.08.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 To może kompletne lustro z podświetlanymi wypiaskowanymi wzorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaki112 31.08.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 w łazience powinno moim zdaniem panować równomierne oświetlenie. Stojąc przed lustrem również lepiej, żeby twarz była równomiernie oświetlona. zatem może dwie lampki po dwóch stronach lustra, z kinkietami i świetlówkami, takie najlepiej oświetlą twarz przed lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bentos 15.09.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 tez mi się podoba podświetlane lustro i jeszcze mozna gdzieś załozyć pasek ledowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo088 30.03.2021 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Można kupić ciekawe z wypiaskowanymi/wymatowanymi pasami, które fajnie oświetlą łazienkę i nadadzą ciekawy klimat. Istnieje bardzo dużo modeli luster led, więc warto się im bliżej przyjrzeć zanim zacznie się montować kinkiety które są już trochę staromodne... Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafe_lafe 19.04.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Najważniejsze to DUŻE LUSTRO! Nie oszczędzaj na wielkości. Tak jak napisali poprzednicy jeśli chcesz mieć dobrze oświetloną twarz, aby dobrze zrobić makijaż czy wycisnąć... no wiesz to najlepiej żeby twarz była dobrze oświetlona z każdej strony. Może więc lustro okrągłe? Są takie z oświetleniem od wewnątrz, które równomiernie doświetlą buzię. Jeśli nie, to dobrze, aby cała łazienka była dobrze oświetlona, a nad lustrem powieciś oświetlenie które doświetli twarz - na przykład , który nieco kierujemy w stronę lustra, które odbije światło i skieruje je na twarz Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drabikol 21.04.2021 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Jak lustro, to jak największe:) Ja niestety mam tylko małe lustro, które totalnie mi utrudnia poranne rytuały:) ale przymierzam się do kupienia czegoś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysz00 14.07.2021 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 (edytowane) Ja mam dokładnie to oświetlenie :spam:i sprawdza się całkiem ok. Możesz powiedzieć co nie tak jest w ledach Twoim zdaniem? Edytowane 14 Lipca 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts