maciekchn 15.02.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Witam chce wyburzyć garaż z pustaka a dokładniej : Jedna ściana się pochyliła i boje się ze niedługo oprze się o mój dom , dlatego chce ja wyburzyć , pozostawić dach w połowie podeprzeć go na drewnianych belach i zrobić "ala taras. Nie chce płacić podatku jako garaż i żeby sąsiad mnie nie zgłosił. Słyszałem ze rozebranie to b.droga sprawa tzn geodeta inspektor budowlany pozwolenia pozwolenia pozwolenia... itd Jest jakiś sposób obejścia biurokracji i żeby nie płacić za każda głowę i papier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 15.02.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Jeżeli w tej chwili płacisz podatek od garażu i zamierzasz zgłosić zmianę do podstawy wymiaru podatku,to musisz postępować zgodnie z procedurą i mieć na wszystko potrzebne dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.02.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 albo poczekac troche az najedzie uchodzcow oglosic ze tam sie gromadza niewierni i poczekac az Ci zdetonuja ladunek w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 15.02.2016 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Człowieku chcesz wyburzyć ściany nośne a dach ma zostać? Mało poważne podejście. Dach z czego aktualnie jest? Takie pomysły grożą katastrofą/zagrożenie życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekchn 15.02.2016 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Człowieku chcesz wyburzyć ściany nośne a dach ma zostać? Mało poważne podejście. Dach z czego aktualnie jest? Takie pomysły grożą katastrofą/zagrożenie życia. Spoko , konstrukcja jest na belach drewnianych ,nie zależna od ścian wszystko oparte na belkach z drewna. jeżeli nadproże na którym oparty jest dach oprę na belkach ścian mogę usunąć cos na zasadzie tego co tutaj http://nadrumianem.pl/2014/05/07/280/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.02.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Gratulujemy odwagi i pomysłu. Super, że zdecydowałeś się na przebudowę. Jeżeli chcesz podzielić się z nami swoim przedsięwzięciem i przy okazji walczyć o fajne nagrody weź udział w naszym konkursie Remont Roku 2016. Zgłoś plan-projekt swojego remontu lub zrealizowaną przebudowę. Do wygrania nawet 10 tysięcy złotych Zgłoś się Dowiedz się więcej na http://www.remontroku.pl Pozdrawiamy Redakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts