Wakmen 19.07.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Przysiadłem i zrobiłem: Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. Plik jest dość duży ale po chwili cierpliwości otworzy się czegółowa mapa części Ziemi Kaszubskiej. Lokacje nanosiłem z kilku bardzo mało dokładnych mapek więc napewno są niedokładne. Jeżeli chciałbyś aby Twoją lokalizację poprawić, nanieść lub wykasować napisz w tym wątku lub do mnie. Dodatkowo, każdy może podać adres, który umieszczę pod danym Nickiem (porównaj mój - Wakmen).Swego czasu brałem udział w biegach i marszach na orientację oraz ze względu na swoją profesję to na mapach dość dobrze się znam.i chyba nie będzie problemu aby prawidłowo umieścić na mapie wszystkich zainteresowanych. Ze względy na moje dość rzadkie przebywanie na Forum nieobiecuję natychmiastowej reakcji z mojej strony ale będę się starał aby wasze gusta zadowolić. Za wszelkie uwagi krytyki i pochwały z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 19.07.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 tu Lusia proszę mnie umieścić koło Giergi. (między Giergą a MarcinemU) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Kwituję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 19.07.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Wakmen- dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 19.07.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Przysiadłem i zrobiłem: Jeżeli chciałbyś aby Twoją lokalizację poprawić, nanieść lub wykasować napisz w tym wątku lub do mnie. Dodatkowo, każdy może podać adres, który umieszczę pod danym Nickiem (porównaj mój - Wakmen). Za wszelkie uwagi krytyki i pochwały z góry dziękuję. No to ja piszę, że dobrze nas umieściłeś, a pod nickiem (wlowiki byłoby ładniej,ale to zniosę) wpisz adres z sygnaturki (http://www.mag.wrota.net/budowa.htm) , możesz też adres domowy, chwalę się, że mamy ; Słoneczna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.07.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam, Zglaszam podejrzana dzialalnosc podejrzanego chochlika, ktory to przemiescil mnie z Polchowa na Koree ... w Mrzezinie. A tak w ogolnosci to ciesze sie znajdujac siebie samego na mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.07.2004 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 ... Zglaszam podejrzana dzialalnosc podejrzanego chochlika, ktory to przemiescil mnie z Polchowa na Koree ... w Mrzezinie... Takie przemieszczenie to nie problem - załatwione, wszystko notuję. Chwilami mogą być problemy z wejściem na stronę, wtedy gdy będzie za duży tłok na stronie przy liczbie jednorazowej odwiedzin w ciągu jednej godziny ale takie są ograniczenia darmowych kont internetowych. Po każdym przekroczeniu pełnej godzinie zegarowej ograniczenie będzie ściągane. Acha, najbliższa aktualizacja stronki dopiero w najbliższą niedzielę - wtedy będę miał dostęp do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.07.2004 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 No to ja piszę, że dobrze nas umieściłeś, a pod nickiem (wlowiki byłoby ładniej,ale to zniosę) wpisz adres z sygnaturki (http://www.mag.wrota.net/budowa.htm) , możesz też adres domowy, chwalę się, że mamy ; Słoneczna 5 To już wiem. Oglądałem Wasz domek jakiś czas temu z bliska. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 20.07.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 To jeszcze ja - Młynek przed Przodkowem Super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 20.07.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Wakmen - fajna mapka Mnie proszę przesunąć 5km w prawo do Wieńca, a Jeziorko można trochę w lewo, ona bardziej w Górkach Wschodnich. A ma75 możesz usunąć w ogóle, bo to kiedyś byłam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 21.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Hej, Mapka fajna ale troszkę nieaktualna:nie ma już Karczemek i Dergaczowej (cokolwiek to jest)na mapie nie ma DobrzewinaMy (czyli Ewa&Seb.) powinniśmy się znaleźć po drugiej stronie drogi (w prawo) i odrobinkę niżej.Kodi również po drugiej stronie drogi (w prawo)Gabi to samo (w lewo) i odrobinkę niżej Pozdr.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 21.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Ewa - Karczemki i Dobrzewino to to samo (funkcjonują obie nazwy). Gierga powinna byc jakieś 300m dalej na północny-zachód on Macieja, natomiast lokalizacja Macieja odpowiada położeniu mojemu i Markusa (Markus bardziej na zachód). Lusia jakieś 500 m na wschód od Giergi. Bea3 nie w Małkowie tylko w Czeczewie. Tyle wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.07.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam !!!! Strasznie daleko wylądowałem od miejsca w którym mam kiedys zamieszkać. przybiiżona lokalizacja mojej działki to centymetr w bok od MarcinaU na literce C napisu Chwaszczyno na granicy lasu. Będę bardzo wdzięczny za przeniesienie mnie na właściwe miejsce. Mam bardzo dokładną mapę Gminy Szemud , mogę zeskanowć potrzebne frogmenty . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 21.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Cześć Wakmen - jakbyś ta moją kropę połozył na literach "ch" nazwy Tuchomek, to trafisz w 100% w lokalizację mojej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 21.07.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Dzień dobry Chciałbym wszystkich pozdrowić i przywitać. Jestem po raz pierwszy na forum - ale na pewno nie ostatni. W chwili obecnej - Gdynia, za czas jakiś Bojano. Do usłyszenia. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 22.07.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witam !!! Darek zapraszam na strony forum Grupa Trójmiasto i okolice , tam jest nas dużo więcej ( a i Bojanowiczów paru się znajdzie ) Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 23.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Szkoda że brakuje lokalizacji forumowiczów z pd. województwa. Np z Tczewa, Starogardu, albo mnie z Gołębiewa Wielkiego..... Chyba kolega nie śledził dobrze całego wątku Trójmiejskiego. Pozdrawiam serdecznie i prosze o dalsze prace, bo mapka jest swietna i szkoda zeby miała taki ograniczony zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 23.07.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam!! Wakmen mam nadzieje że znajdziesz trochę czasu aby mnie przenieć na właściwe miejsce. Gdzie napisałem wyżej . Z góry ogromne dzięki Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 24.07.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Witam!!! Cały czas jeszcze buduję na Oksywiu a wolałbym w Bojanie .Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.07.2004 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Szkoda że brakuje lokalizacji forumowiczów z pd. województwa. Np z Tczewa, Starogardu, albo mnie z Gołębiewa Wielkiego..... Chyba kolega nie śledził dobrze całego wątku Trójmiejskiego. Pozdrawiam serdecznie i prosze o dalsze prace, bo mapka jest swietna i szkoda zeby miała taki ograniczony zasięg. Co do zasięgu to bardzo mi przykro ale na południe nic więcej nie poradzę (mapa się skończyła ) a na zachód to w sumie można byłoby coś dołożyć ale wielkość pliku mapy niewiarygodnie wzrasta. W sieci ta mapa zajmuje niecałe 1,5 Mb ale plik roboczy wynosi około 40 Mb (każda osoba i jej lokalizacja jest robiona na osobnej warstwie, więc policzcie ile tam jest warstw - ponad 100) a ja w domu mam b.starego kompa i często się wiesza jak za szybko chcę mu coś zapodać. Dzisiaj jest niedziela i ostatni raz jestem w pracy przed urlopem a mam go aż 3 tygodnie. Ten czas będę chciał poświęcić na działalność związaną z realizacją naszego Orzeszka i żadko będę w domu (nocować będę na działeczce) ale jak kiedyś wyląduję w domu i Żoneczka będzie miała jakieś zajęcie nie kolidujące z długoterminowym siedzeniem przed kompem to wieczorem usiądę i zrobię wszystkie poprawki. Dla mnie łatwiej jest robić kilka rzeczy za jednym razem więc postaram się to jak najszybciej nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts