Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem nową forumowiczką i chętnie zobaczę siebie na mapce. Mój domek powstaje w Pogórzu-na godzinę 17 od Klimasa, zaraz przy ulicy zaznaczonej na żółto...

Jest to dom w dalich. Nie mam jeszcze zdjęć, ale w najbliższym czasie się to zmieni...

Pozdrawiam i dziękuję

P.S. Z niecierpliwością czekam kiedy się pojawię na mapce....

Już zaktualizowałem (z wyjątkiem Dorota_N - następnym razem) i możecie sprawdzić czy tak już może być? Jak co to piszcie.

Witam !!!

Już prawie jestem na swoim miejscu. Pisząc o literce C od napisu Chwaszczyno miałem na myśli napis wyżej na mapie obok napisu BOJAN.

Z góry dzięki za poprawkę.

Wiadomości z frontu- Kończą szlować strop.

Za niecały miesiąc będę mógł ogłosić wyprzedaż tz. BIGÓW( czytaj kantówek 5x10cm oraz 6x10) do podtrzymania desek szalunkowych .

Pozdrówka :wink:

Hej,

a my mamy działeczkę w Pręgowie Górnym, gmina Kolbudy (poniżej Bronka). Przy rozwidleniu drogi na Ostróżki i Lisewiec. (Na tej mapie odwrotnie zaznaczono Pręgowo Górne i Dolne). A mnie najlepiej umieścić, zaczynając pod literką "w" w słowie Pręgowo.

Dziękuję pięknie :D

Widze ze moja wies nie zmiescila sie na mapie 3-miejskich forumowiczow, ale mam prosbe, jakbys mogl mnie umiescic na trasie ze Straszyna na poludnie na samym dole mapy to bylbym wdzieczny.

Cześć Wakmen

Jeśli można się przyłączyć do mapki to umieść nas w Juszkowie a dokładnie przy drodze z Pruszcza Gd. do Juszkowa tuż przed obwodnicą (patrząc od strony Pruszcza po lewej stronie drogi)

No więc jeszcze raz ;) zgodnie z życzeniem. Poprosimy o "posadowienie" nas w Grabiny Zameczku (to jest 5 km za Pruszczem). Dzięki!

Od jutra ruszają wreszcie z więźbą. Trzymajcie kciuki żeby nie lało!

Zaktualizowałem mapkę i czekam na wasze kolejne uwagi dotyczące lokalizacji.

... Z niecierpliwością czekam kiedy się pojawię na mapce....

Sorki ale zapomniałem przepisać Twoje namiary do mojego tewo więc następnym razem może się uda.

• 2 weeks później...
to może mnie tez proszę dopisać, rębiechowo, co mam jeszcze podać ... nr działki, wspolrzędne? :)

Z której strony i jakiej drogi albo w którą stronę od lotniska.

jadąc od Gdańska ul. Słowackiego mijamy lotnisko, jedziemy dalej, wjeżdżamy do wsi Rębiechowo i tuż za przystankiem skręcamy w lewo w ulicę Przyrodników, jedziemy ok. 500m i znowu w lewo i to jest tam :)

Czesc Wakmen

Jak bedziesz mial chwile, to możesz umieścić także i mój domek na mapce - buduję się w Pogórzu - neco ponad Klimasem (jakiś centymetr:)) nad)

Z góry dziekuję.