Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mapka Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Wakmen i reszta bractwa

Proszę dopisz może pod moim "Adamski" - Rokitki k. Tczew. Jeśli już nie ma Tczewa na mapie to może chociaż niech dopisek będzie. Da się?

Pozdrawiam

Adamski

PS. Wakmen - mam wrażenie że spotkaliśmy się kiedyś na imprezach w Technikum Elektrycznym w Wejherowie. Chodziłem do klasy z Januszem S.

Czesc Wakmen i reszta bractwa

Proszę dopisz może pod moim "Adamski" - Rokitki k. Tczew. Jeśli już nie ma Tczewa na mapie to może chociaż niech dopisek będzie. Da się?

Pozdrawiam

Adamski

PS. Wakmen - mam wrażenie że spotkaliśmy się kiedyś na imprezach w Technikum Elektrycznym w Wejherowie. Chodziłem do klasy z Januszem S.

Witam,

Ja takze chodzilem do TE w Wejherowie. Z tym ze bylo to jakies 20 lat temu :D

Pozdrowienia

... PS. Wakmen - mam wrażenie że spotkaliśmy się kiedyś na imprezach w Technikum Elektrycznym w Wejherowie. Chodziłem do klasy z Januszem S.

No proszę jaki ten Świat jest mały. Janusz to mój bardzo dobry kumpel a do elektryka nie chodziłem się uczyć tylko na imprezy. Znajomi z tamtego okresu mówią na mnie Walkmen ale ta ksywka jest już zarezerwowana.

Co do szkól to dość wiele skończyłem a w Trójmieście to Chłodniczak jako elektronik i AWF (studia). Po między nimi była jeszcze szkoła wojskowa w Koszalinie. Och ... dużo tego było, a teraz Forum przez internet.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Czesc Walkmaan

Pomimo ze juz jakis czas sledzimy losy Grupy Trojmiejskiej to bywamy tu dosc zadko, wyglada na to ze sie to zmieni bo mamy zamiar na wiosne osrto ruszyc z naszym wymarzonym domkiem.

Bylismy na poprzedniej mapce i nie bardzo wiem czy Ania & Piotr na Twojej mapce to my, jeski tak to zupelnie nie w tym miejscu. Nasza dzialka jest w Juszkowie, obok Fili_P'a dokladnie nad ostatnia litera naszej wsi.

Dziekuje za zajecie sie nasza lokalizacją

Pozdrawiam Piotr

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
Przysiadłem i zrobiłem:

Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice.

Plik jest dość duży ale po chwili cierpliwości otworzy się czegółowa mapa części Ziemi Kaszubskiej. Lokacje nanosiłem z kilku bardzo mało dokładnych mapek więc napewno są niedokładne. Jeżeli chciałbyś aby Twoją lokalizację poprawić, nanieść lub wykasować napisz w tym wątku lub do mnie. Dodatkowo, każdy może podać adres, który umieszczę pod danym Nickiem (porównaj mój - Wakmen).

Swego czasu brałem udział w biegach i marszach na orientację oraz ze względu na swoją profesję to na mapach dość dobrze się znam.i chyba nie będzie problemu aby prawidłowo umieścić na mapie wszystkich zainteresowanych. Ze względy na moje dość rzadkie przebywanie na Forum nieobiecuję natychmiastowej reakcji z mojej strony ale będę się starał aby wasze gusta zadowolić.

Za wszelkie uwagi krytyki i pochwały z góry dziękuję.

Witam

Chcialibyśmy być pełnoprawnymi członkami klubu Grupa Trójmiasto i okolica stąd moja prośba mógłbyś nas umieścić na mapie między Leźnem, a Czaplami (w połowie mniej więcej).

Dziękuję i pozdrawiam. Gosia

Witam, i ja także chciałabym zaistnieć na mapce. proszę o zaznaczenie mnie w miejscowości Kiełpino ( droga z Gdańska na Kartuzy; jakieś 1,5 - 2 cm nad forumowiczem o nicku Terngor) Z pozdrowieniami :)