Dorota_N 13.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Mój domek powstaje w Gdyni.Jest to dom w dalich. Nie mam jeszcze zdjęć, ale w najbliższym czasie się to zmieni...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 13.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Jestem nową forumowiczką i chętnie zobaczę siebie na mapce. Mój domek powstaje w Pogórzu-na godzinę 17 od Klimasa, zaraz przy ulicy zaznaczonej na żółto...Jest to dom w dalich. Nie mam jeszcze zdjęć, ale w najbliższym czasie się to zmieni... Pozdrawiam i dziękuję P.S. Z niecierpliwością czekam kiedy się pojawię na mapce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 17.08.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Już zaktualizowałem (z wyjątkiem Dorota_N - następnym razem) i możecie sprawdzić czy tak już może być? Jak co to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.08.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Już zaktualizowałem (z wyjątkiem Dorota_N - następnym razem) i możecie sprawdzić czy tak już może być? Jak co to piszcie. Witam !!! Już prawie jestem na swoim miejscu. Pisząc o literce C od napisu Chwaszczyno miałem na myśli napis wyżej na mapie obok napisu BOJAN. Z góry dzięki za poprawkę. Wiadomości z frontu- Kończą szlować strop. Za niecały miesiąc będę mógł ogłosić wyprzedaż tz. BIGÓW( czytaj kantówek 5x10cm oraz 6x10) do podtrzymania desek szalunkowych . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 22.08.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Witaj Wakmen Czy mógłbyś umieścić i mnie na Twojej pięknej mapce. Bojano - na lewo od Giergi - jesteśmy prawie sąsiadami. Dokładnie ul. Sobieskiego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 22.08.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 cześć. jak byś mogła umieśccić mnie gdzieś pod rz w nazwie mrzezino to było by coś koło miejsca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 22.08.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 sorry, chyba pomylilam odmiane slowa -moglabys_- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 23.08.2004 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 sorry, chyba pomylilam odmiane slowa -moglabys_- Raczej mógłbym - Wakmen to ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 23.08.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Hej, a my mamy działeczkę w Pręgowie Górnym, gmina Kolbudy (poniżej Bronka). Przy rozwidleniu drogi na Ostróżki i Lisewiec. (Na tej mapie odwrotnie zaznaczono Pręgowo Górne i Dolne). A mnie najlepiej umieścić, zaczynając pod literką "w" w słowie Pręgowo. Dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 24.08.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Widze ze moja wies nie zmiescila sie na mapie 3-miejskich forumowiczow, ale mam prosbe, jakbys mogl mnie umiescic na trasie ze Straszyna na poludnie na samym dole mapy to bylbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akas 25.08.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Cześć Wakmen Jeśli można się przyłączyć do mapki to umieść nas w Juszkowie a dokładnie przy drodze z Pruszcza Gd. do Juszkowa tuż przed obwodnicą (patrząc od strony Pruszcza po lewej stronie drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 26.08.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Wakmen - prośba o zmianę ciut mojej lokalizacji, nie za Przodkowem, tylko bardziej w prawo, nad napisem Młynek. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 27.08.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 mała poprawka wciśnij mnie bardziej między Giergę , a MarcinaU jesteśmy bardziej na kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 29.08.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 No więc jeszcze raz zgodnie z życzeniem. Poprosimy o "posadowienie" nas w Grabiny Zameczku (to jest 5 km za Pruszczem). Dzięki! Od jutra ruszają wreszcie z więźbą. Trzymajcie kciuki żeby nie lało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 01.09.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Zaktualizowałem mapkę i czekam na wasze kolejne uwagi dotyczące lokalizacji. ... Z niecierpliwością czekam kiedy się pojawię na mapce.... Sorki ale zapomniałem przepisać Twoje namiary do mojego tewo więc następnym razem może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 06.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Wakmen strzał w "dziesiątkę" z moją lokalizacją - dzięki! amys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 16.09.2004 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 to może mnie tez proszę dopisać, rębiechowo, co mam jeszcze podać ... nr działki, wspolrzędne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.09.2004 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 to może mnie tez proszę dopisać, rębiechowo, co mam jeszcze podać ... nr działki, wspolrzędne? Z której strony i jakiej drogi albo w którą stronę od lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.09.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 to może mnie tez proszę dopisać, rębiechowo, co mam jeszcze podać ... nr działki, wspolrzędne? Z której strony i jakiej drogi albo w którą stronę od lotniska. jadąc od Gdańska ul. Słowackiego mijamy lotnisko, jedziemy dalej, wjeżdżamy do wsi Rębiechowo i tuż za przystankiem skręcamy w lewo w ulicę Przyrodników, jedziemy ok. 500m i znowu w lewo i to jest tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 24.09.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czesc Wakmen Jak bedziesz mial chwile, to możesz umieścić także i mój domek na mapce - buduję się w Pogórzu - neco ponad Klimasem (jakiś centymetr:)) nad) Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts