chyciu 24.09.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czesc Wakmen Jak bedziesz mial chwile, to możesz umieścić także i mój domek na mapce - buduję się w Pogórzu - neco ponad Klimasem (jakiś centymetr:)) nad) Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Melduję się w Gościcinie po lewej stronie napisu Nw.Gościcino. I serdecznie pozdrawiam PS faktycznie strasznie długo sie otwiera ,ale jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 28.09.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Czesc Wakmen i reszta bractwaProszę dopisz może pod moim "Adamski" - Rokitki k. Tczew. Jeśli już nie ma Tczewa na mapie to może chociaż niech dopisek będzie. Da się?PozdrawiamAdamski PS. Wakmen - mam wrażenie że spotkaliśmy się kiedyś na imprezach w Technikum Elektrycznym w Wejherowie. Chodziłem do klasy z Januszem S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 28.09.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Czesc Wakmen i reszta bractwa Proszę dopisz może pod moim "Adamski" - Rokitki k. Tczew. Jeśli już nie ma Tczewa na mapie to może chociaż niech dopisek będzie. Da się? Pozdrawiam Adamski PS. Wakmen - mam wrażenie że spotkaliśmy się kiedyś na imprezach w Technikum Elektrycznym w Wejherowie. Chodziłem do klasy z Januszem S. Witam, Ja takze chodzilem do TE w Wejherowie. Z tym ze bylo to jakies 20 lat temu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 30.09.2004 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 ... PS. Wakmen - mam wrażenie że spotkaliśmy się kiedyś na imprezach w Technikum Elektrycznym w Wejherowie. Chodziłem do klasy z Januszem S. No proszę jaki ten Świat jest mały. Janusz to mój bardzo dobry kumpel a do elektryka nie chodziłem się uczyć tylko na imprezy. Znajomi z tamtego okresu mówią na mnie Walkmen ale ta ksywka jest już zarezerwowana. Co do szkól to dość wiele skończyłem a w Trójmieście to Chłodniczak jako elektronik i AWF (studia). Po między nimi była jeszcze szkoła wojskowa w Koszalinie. Och ... dużo tego było, a teraz Forum przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koral1 01.10.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Jeszcze ja bardzo proszę o umieszczenie. Buduję w Kolbudach a mój dom jest dokladnie w miejscu, gdzie na mapie jest znak poczty w Kolbudach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 06.10.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 WitamTo może i mnie uda się wcisnąć w Baninie ?Nasz dom stoi trzy parcele od Benicia, ale na planie to wyjdzie pomiędzy Docentemi Bartim.PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Zaktualizowałem mapkę do Korala1 włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 06.10.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wakmen To i mnie dopisz do mapki Mój domek jest w Chłapowie (okolice Władysławowa) Dzieki serdeczne i pozdrawiamDarek N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 22.10.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 super fajnie my zaczynamy na wiosne, pozwolenie już jest (ufff) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 10.11.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Czesc Walkmaan Pomimo ze juz jakis czas sledzimy losy Grupy Trojmiejskiej to bywamy tu dosc zadko, wyglada na to ze sie to zmieni bo mamy zamiar na wiosne osrto ruszyc z naszym wymarzonym domkiem.Bylismy na poprzedniej mapce i nie bardzo wiem czy Ania & Piotr na Twojej mapce to my, jeski tak to zupelnie nie w tym miejscu. Nasza dzialka jest w Juszkowie, obok Fili_P'a dokladnie nad ostatnia litera naszej wsi. Dziekuje za zajecie sie nasza lokalizacjąPozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 02.01.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 A ja witam juz w 2005 roku! Nie wiem czemu ale dopiero teraz zauwazylem mapke forumowiczow 3miasta Jezeli mozesz do mnie tam domaluj. Adres mojej przyszlej budowy to Gdansk ul. Matemblewska. Jak wpiszesz w okolicy Wrzeszcza to bedzie gucio. Pozdrowko i najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 20.02.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Wakmen - czy ta mapka to nadal aktualna, bo mi pisze, że podana strona nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.02.2005 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Mapa jest nadal aktualna ale przeglądarki Mozzilli coś nie do końca odczytują flasha i nie potrafią przekierować na adres:http://www.mapa3miasta.webpark.pl/mapa/mapa.htmalbo coś sam naknociłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 26.02.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Mapa jest nadal aktualna ale przeglądarki Mozzilli coś nie do końca odczytują flasha i nie potrafią przekierować na adres: http://www.mapa3miasta.webpark.pl/mapa/mapa.htm albo coś sam naknociłem. U mnie dziala (na IE60) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 28.02.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No teraz działa, a wcześniej jak używałam Mozilli to dochodziłam do mapki wciskałam start i potem już nie działało. Czy można mnie dopisać w Straszynie nad n przy rzeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 09.03.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Czy mogę poprosić o dopisanie mnie w Gdyni - Kacze Buki (nad napisem "Kacze" ) Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 14.03.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Przysiadłem i zrobiłem: Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. Plik jest dość duży ale po chwili cierpliwości otworzy się czegółowa mapa części Ziemi Kaszubskiej. Lokacje nanosiłem z kilku bardzo mało dokładnych mapek więc napewno są niedokładne. Jeżeli chciałbyś aby Twoją lokalizację poprawić, nanieść lub wykasować napisz w tym wątku lub do mnie. Dodatkowo, każdy może podać adres, który umieszczę pod danym Nickiem (porównaj mój - Wakmen). Swego czasu brałem udział w biegach i marszach na orientację oraz ze względu na swoją profesję to na mapach dość dobrze się znam.i chyba nie będzie problemu aby prawidłowo umieścić na mapie wszystkich zainteresowanych. Ze względy na moje dość rzadkie przebywanie na Forum nieobiecuję natychmiastowej reakcji z mojej strony ale będę się starał aby wasze gusta zadowolić. Za wszelkie uwagi krytyki i pochwały z góry dziękuję. Witam Chcialibyśmy być pełnoprawnymi członkami klubu Grupa Trójmiasto i okolica stąd moja prośba mógłbyś nas umieścić na mapie między Leźnem, a Czaplami (w połowie mniej więcej). Dziękuję i pozdrawiam. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 14.03.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam. Czy mógłbyś mnie umieścić w miejscowości Mosty Na godzinie 7 od nazwy miejscowości, przy tym małym zalesieniu, co obok przerywana linia biegnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam, i ja także chciałabym zaistnieć na mapce. proszę o zaznaczenie mnie w miejscowości Kiełpino ( droga z Gdańska na Kartuzy; jakieś 1,5 - 2 cm nad forumowiczem o nicku Terngor) Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts