Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mapka Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice.

Recommended Posts

Witajcie Pomorzanie,

jestem nową obywatelką Forum. Jeszcze nie buduję, ale mam nadzieję,że to się wkrótce zmieni (czekam na pozwolenie ). Wybraliśmy jednogłośnie [Dom w rozmarynie] firmy Archon. Gdy otrzymamy już odpowiednie kwity i ruszymy z budową , napewno będę informować. A tym czasem proszę o umieszczenie mnie na mapie w miejscowości -Tczew. Pozdrawiam wszystkich :)

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Pagin,

bardzo chętnie!

Nasz piękny domek będzie wyglądał mniej więcej tak: http://www.archon.pl/index.php?act=12_d&sid=m3f019d718a12c&intra=de9b3d4810078823b57db9e04fcc1a11&crc=69a9ae237ef5a0f5bcf1b09939636a6b&lang=pl

Pozdrawiam :)

Witaj Alunek,

Zatem pozostaje nic innego tylko zanucic "O moj Rozmarynie rozwijaj sie ..." :D

Pozdrowienia

• 2 weeks później...
Mapa jest nadal aktualna ale przeglądarki Mozzilli coś nie do końca odczytują flasha i nie potrafią przekierować na adres:

http://www.mapa3miasta.webpark.pl/mapa/mapa.htm

albo coś sam naknociłem.

Czy możesz dopisać mnie na mapie?Wprawdzie jeszcze nie buduję, ale może przy pomyśnych wiatrach niedlugo to się zmieni. Czekam na pozwolenie na budowę. Mój adres to Tczew.

Pozdrawiam :D

Alunek

Oj dawno tej mapki nie aktualizowałemale obiecuję poprawić zaległości. Właśnie wszystkie lokacjie pospisywałem i będę je nanosił choć mogą być problemy ze znalezieniem niektórych miejsc (bo mapa jest dość duża) ale dla chcącego nic trudnego.

Najszybsza aktualizacja w czwartek od dzisiaj.

• 2 weeks później...

Hmm! A ja jakos nie moge sie znalezc na mapce. Hmm! Moze mapka jest za mala aby zmiescic m@rka z Matemblewa, a moze nie zasluguje :cry:

M@rek aleś Ty w gorącej wodzie kąpany :( . Nie irytuj się. Napisałem, że zaktualizuję to i zrobię w czasie wolnym. Ostatnimi czasy bardzo krucho u mnie z wolnym czasem i wcale nie mam zamiaru dziesiątki razy tłumaczyć się co jest ważniejsze od natychmiastowej aktualizacji mapy a tym bardziej kiedy nie mam dostępu do internetu.

Ale masz fajnego Bąbla!

Wakmen a gdzie w Redzie mieszkasz (mniej więcej),bo ja w Rumii pracuję.

W Redzie na Kazimierskiej (Ciechocino) ale tam to raczej tylko nocuję i odwiedzam mojego brzdąca i kochaną Żoneczkę.

Aaaaa... tam to ja jeżdżę do dentystki . W takim bliźniaku.

Kama D - podaj inną lokalizację bo jakoś nie mogę znaleźć tych Mostów. Najlepiej podaj do kogo jesteś najbliżej - to rozwiąże sprawę.

Mosty są po drodze jak się jedzie z Gdyni do Rewy :wink: .

Najbliżej mnie są Klimas i Kol, jak ich połączysz i w połowie poprowadzisz linię w prawo w kierunku morza to trafisz na Mosty :) .