Alunek 17.03.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witajcie Pomorzanie, jestem nową obywatelką Forum. Jeszcze nie buduję, ale mam nadzieję,że to się wkrótce zmieni (czekam na pozwolenie ). Wybraliśmy jednogłośnie [Dom w rozmarynie] firmy Archon. Gdy otrzymamy już odpowiednie kwity i ruszymy z budową , napewno będę informować. A tym czasem proszę o umieszczenie mnie na mapie w miejscowości -Tczew. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.03.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witaj Alunek (Alunko ), A wpadnijze do Grupy Trojmiejskiej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.03.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witaj Pagin, bardzo chętnie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 18.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witaj Pagin, bardzo chętnie! Nasz piękny domek będzie wyglądał mniej więcej tak: http://www.archon.pl/index.php?act=12_d&sid=m3f019d718a12c&intra=de9b3d4810078823b57db9e04fcc1a11&crc=69a9ae237ef5a0f5bcf1b09939636a6b&lang=pl Pozdrawiam Witaj Alunek, Zatem pozostaje nic innego tylko zanucic "O moj Rozmarynie rozwijaj sie ..." Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Mapa jest nadal aktualna ale przeglądarki Mozzilli coś nie do końca odczytują flasha i nie potrafią przekierować na adres: http://www.mapa3miasta.webpark.pl/mapa/mapa.htm albo coś sam naknociłem. Czy możesz dopisać mnie na mapie?Wprawdzie jeszcze nie buduję, ale może przy pomyśnych wiatrach niedlugo to się zmieni. Czekam na pozwolenie na budowę. Mój adres to Tczew. Pozdrawiam Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 01.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jesli ta mapa jest jescze uzupełniana, to ja buduje za Kolbudami w miejscowości Czapielsk niedaleko jeziora Łapińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.04.2005 02:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Oj dawno tej mapki nie aktualizowałemale obiecuję poprawić zaległości. Właśnie wszystkie lokacjie pospisywałem i będę je nanosił choć mogą być problemy ze znalezieniem niektórych miejsc (bo mapa jest dość duża) ale dla chcącego nic trudnego.Najszybsza aktualizacja w czwartek od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrek 14.04.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Przysiadłem i zrobiłem: Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. . Hmm! A ja jakos nie moge sie znalezc na mapce. Hmm! Moze mapka jest za mala aby zmiescic m@rka z Matemblewa, a moze nie zasluguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 19.04.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Wakmen jesli znajdziesz cwile czasu moze mnie tez umiescisz na mapce. W okolicy pawla h po lewej stronie taka biala plama z przecinajaca ja droga. To wlasnie przy tej drodze. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.04.2005 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Przysiadłem i zrobiłem: Mapkę Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. . Hmm! A ja jakos nie moge sie znalezc na mapce. Hmm! Moze mapka jest za mala aby zmiescic m@rka z Matemblewa, a moze nie zasluguje M@rek aleś Ty w gorącej wodzie kąpany . Nie irytuj się. Napisałem, że zaktualizuję to i zrobię w czasie wolnym. Ostatnimi czasy bardzo krucho u mnie z wolnym czasem i wcale nie mam zamiaru dziesiątki razy tłumaczyć się co jest ważniejsze od natychmiastowej aktualizacji mapy a tym bardziej kiedy nie mam dostępu do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.04.2005 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Z aktualizowałem mapkę do OLA.J. włącznie. Alunek - a jak myślisz gdzie jest Tczew na tej mojej mapce? Kama D - podaj inną lokalizację bo jakoś nie mogę znaleźć tych Mostów. Najlepiej podaj do kogo jesteś najbliżej - to rozwiąże sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.04.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 ano jestem, dzięki Wakmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.05.2005 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 ano jestem, dzięki Wakmen My pleasure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.05.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ale masz fajnego Bąbla! Wakmen a gdzie w Redzie mieszkasz (mniej więcej),bo ja w Rumii pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.05.2005 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ale masz fajnego Bąbla! Wakmen a gdzie w Redzie mieszkasz (mniej więcej),bo ja w Rumii pracuję. W Redzie na Kazimierskiej (Ciechocino) ale tam to raczej tylko nocuję i odwiedzam mojego brzdąca i kochaną Żoneczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.05.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ale masz fajnego Bąbla! Wakmen a gdzie w Redzie mieszkasz (mniej więcej),bo ja w Rumii pracuję. W Redzie na Kazimierskiej (Ciechocino) ale tam to raczej tylko nocuję i odwiedzam mojego brzdąca i kochaną Żoneczkę. Aaaaa... tam to ja jeżdżę do dentystki . W takim bliźniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 15.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kama D - podaj inną lokalizację bo jakoś nie mogę znaleźć tych Mostów. Najlepiej podaj do kogo jesteś najbliżej - to rozwiąże sprawę. Mosty są po drodze jak się jedzie z Gdyni do Rewy . Najbliżej mnie są Klimas i Kol, jak ich połączysz i w połowie poprowadzisz linię w prawo w kierunku morza to trafisz na Mosty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 16.05.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Chyba o mojej prosbie zapomniales. Wakmen jesli znajdziesz cwile czasu moze mnie tez umiescisz na mapce. W okolicy pawla h po lewej stronie taka biala plama z przecinajaca ja droga. To wlasnie przy tej drodze. Dziekuje. Okolice Bolszewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.05.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wyluzuj Andrzejku - chłop ma dzie ciaczka- daj mu sie nacieszyć. Wiesz jak ja sie cieszyłem? Forum bym porzucił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.05.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wakmen -moja córeczka ostatnio jak jechalismy rodzinką na rowerach i ja przyspieszyłem zapytała "mama cię wkurzyła?". Ja zadam pytanie "wkurzyłeś sie na mnie?" bo nie widzę siebie na mapce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts