Wakmen 27.05.2005 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ja po prostu nie mam dostępu do internetu. Kiedyś miałem możliwość podłączenia się tylko po 22 i tylko do 6 rano ale od jakiegoś miesiąca nie mam całkowicie NIC. Teraz wysyłam tę wiadomość tylko dzięki grzeczności znajomych.Postaram się zaktualizować wszystkie moje zaległości jak najszybciej (Ciebie Mały jako pierwszego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 27.05.2005 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Na stronie http://www.mapa3miasta.webpark.pl/ dołożyłem zdjęcie satelitarne Trójmiasta. Według mnie jest bardzo interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.08.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 hej,zaczynamy w przyszłym roku,teraz załatwiamy papiery,proszę o miejsce na mapce w Gościcinie,od Wejherowa na zachód,pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 22.08.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam.Budujemy się w Juszkowie 2mm na mapie pod AKAS. Możesz nas tam dokleić.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam, a mnie sie z kolei udalo wykonac kilka zdjec (aparatem Zorka 5 z samolotu podchodzcego do ladowania w Rebiechowie. Calkiem niezle widac poludniowe rubieze Gdanska az do obwodnicy i kawalek za Ikea. Moze ktos by sie tam odnalazl. http://cptq.photosite.com/Album4/ Pozdrawiam - Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 13.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Hej!No to i mnie narysujcie, choć budowa ruszy dopiero na wiosnę.A będzie to w Gdańsku Łostowicach przy ul. Wielkopolskiej /między rondem a Oś.Cztery Pory Roku. Będę budować śliczny "Domek w groszku".Baaaaarzdo gorąco pozdrawiam i życzę wszystkim udanych i szybkich budów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 18.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Witajcie, dołączam sie z prośbą o lokalizację na mapce i proszę o naniesienie w Gościcinie okolice Letniego Dworu. Z góry dziękuję, jeszcze nie buduję. Będzie D09b. pozdrawiam wszystkich. Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 28.09.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam!! na forum trójmiasta i okolic sie przedstawiłem kilka postów napisałem coś tam na działce zrobiłem no i pozwolenie na budowe też dostałem a więc proszę o umieszczenie mnie na mapce A dokładnie w Baninie pod "Grody" po lewej od "Barti" - Dzięki serdeczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 06.10.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 to skoro mapa nie moze być rozbudowana w kierunkui pd. to prosze o umieszczenie mnie pod samym KORESEM. Jakby to niezabrzmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 21.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Czy można mnie dopisać w Straszynie nad n przy rzeczce To ja ponawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darlos 08.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witaj, Bardzo fajny pomysł z mapką. Mógłbyś umieścić mnie z żoną - Darek i Beata w Otominie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 21.01.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 czesc!moglbys mnie umiescic na mapce- mysle ze przyszedl na to czas. Po 15 miesiacach budowania w sierpniu minionego roku wprowadzilismy sie wreszcie. wieś Rębiska. Na poludnie od Kielna. Dokladnie na przecieciu pionowej kreski przebiegajacej miedzy Wlowik i Bogus oraz czarnej drozki wsch- zach biegnacej pod napisem Rębiska. Moj dom stoi po poludniowej stronie tej drogi.Dzieki!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fitip 22.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Cześć czy jak jestem pierwszy raz na forum to możesz mnie umieścić na mapce. Dzierżążno (między żukowem a Kartuzami ) miejsce to dokładnie lewa drogi która odchodzi dzierzążna pod lasem gdzie jest druga nazwa Dzierżążno na mapie na zielono. dzieki Syper pomysł z mapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka 24.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam ! Mnie równiez bardzo podoba się pomysł z mapką budowniczych javascript:emoticon(''). Mamy zamiar zacząć budowę na wiosnę w Przodkowie ( przy drodze w stronę Czeczewa), więc proszę o umieszczenie nas na mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 01.02.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 A jak sie prezentuje gmina Kolbudy? Nie moge dojrzeć na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.02.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Czy można mnie dopisać w Straszynie nad n przy rzeczce To ja podciągam jeszcze raz, bo nadal mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.02.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Super sprawa ta mapka. Ja dopiero wybieram projekt ale proszę mnie już umieścić na mapce w Borkowie (tym bliżej Gdańska czyli Łostowickim). Jak w końcu podejmiemy decyzję odnośnie projektu na pewno nie raz zajrzę tu do Grupy Trójmiejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.02.2006 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Wreszcie zrobiłem to - ZAKTUALIZOWAŁEM JĄ.No jeszcze kilka ostatnich wpisów jeszcze nie ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 14.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Wreszcie zrobiłem to - ZAKTUALIZOWAŁEM JĄ. No jeszcze kilka ostatnich wpisów jeszcze nie ale ... To ja bym prosil o umieszczenie tuz pod koresem. Mam nadzieje ze maj/czerwiec ruszy budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.02.2006 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Wreszcie zrobiłem to - ZAKTUALIZOWAŁEM JĄ. No jeszcze kilka ostatnich wpisów jeszcze nie ale ... To ja bym prosil o umieszczenie tuz pod koresem. Mam nadzieje ze maj/czerwiec ruszy budowa. A ja mam nadzieje, że wcześniej jak ostatni znajdę czas i przysiądę do aktualizacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts