marejure 21.08.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Uff! Uff! Uff! No to jestem w końcu szczęśliwym posiadaczem latyfundiów w Gdańsku-Kiełpinie Budowa co prawda troszkę poczeka, ale póki co... będę wdzięczny za umieszczenie w wolnej chwili "kropki" reprezentującej na Mapce moje "włości": Kiełpino, obok "anSi", ale po prawej stronie symbolu kościoła i tak z 5 mm do góry Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 29.08.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jeżeli ktoś byłby chętny z przykrością oddam "wzorzec mapy roboczej" aby mógł dalej ją kontynuować. Ja z wielu przyczyn niestety nie wyrabiam się z czasem na aktualizację własnego albumu a co dopiero prace zlecone i ten wątek. Jeżeli toś byłby zainteresowany to prosszę pisać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts