MarkEd 16.02.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witam Po lekturze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?179767-Oczyszalnia-biologiczna-ranking mam mętlik w głowie. Doszedłem do wniosku że najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie oczyszczalnia z dozowaniem ścieków. Jakoś przepływowe nie przemawiają do mnie. Jedną z polecanych jest BIO DUO sotralentz.Co byście jeszcze polecili z tego typu oczyszczalni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obywatel 06.03.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Oczyszczalnie Sotralentza to moim zdaniem dobry wybór. Przy obecnym zalewie rynku przez oczyszczalnie produkowane w warunkach "garażowych", nie mających nic wspólnego z teorią oczyszczania ścieków, wybór markowej oczyszczalni daje jakieś poczucie spokoju, że gdy coś się popsuje to można liczyć na gwarancję. Przy "garażówkach" to jeśli jakimś cudem przedstawiciel producenta zjawi się u Ciebie na działce to znajdzie milion przyczyn za które jesteś odpowiedzialny i gwarancji nie uzna. Oczywiście oczyszczalnie Sotralentza są odpowiedni droższe ale nie da się mieć najlepszego i najtańszego równocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts