geronimo007 19.07.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Czesc ! MAm na imie Wojtek . Cos mnie podkusilo i postanowilem ze bede budowal dom Poki co dzieleczka w Starych Bielicach . Pozdrowienia dla wszytkich wytrwalych . PS: Kolega sie wybudował - powiedzial mi ze podczas budowy osiwieje i dwa razy bede blisko rozwodu z zona .Mimo to zaryzykuje . ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Zapraszam do grupy szczecińskiej.. z grupie zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Jeśli w Starych Bielicach to ja zapraszam do Grupy Koszalińskiej Moze się w końcu ożywimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts