n.piotr 17.02.2016 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) Drogie koleżanki, drodzy koledzy.Zanoszę się z zamiarem remontu łazienki kupionej wraz z resztą mieszkania od poprzednich właścicieli, którzy ok 20 lat temu ją TAK pięknie zrobili i Z TAKĄ precyzją, że jakbym wrzucił zdjęcia, to by Wam się zrobiło przykro. Dlatego ograniczę się tylko do amatorkiego rzutu. Chciałbym prosić o pomoc przy wizualizacji, poniewaz sam osobiście nie mam takich umięjętnosci, a sytuacja jest o tyle trudna, że małżonka koniecznie musi mieć wannę. W przeciwnym razie nie zaznam spokoju na wieki. Wanna wąska, z parawanem oczywiście na ścianie 188 (moze zmieści się we wnęke 99 jeszcze jakiś słupek 30cm), a kibelek na 57 (tak to widzę). Nie mam pomyślu na umywalkę, szafkę z lustrem na waciki, tampony i dezodoranty. Pomożecie? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04663ebb9a76.jpg Edytowane 18 Lutego 2016 przez n.piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
n.piotr 18.02.2016 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Ewentualnie mogę przesynąć drzwi o 10 cm w lewo. Edytowane 18 Lutego 2016 przez n.piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 19.02.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Napisałam wiadomość na skrzynkę odnośnie aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts