Pan Lukasz 17.02.2016 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Cześć, wziąłem się za remont budynku z lat 60-tych. Całkowicie podpiwniczony. Na parterze mam wylewki, na tych wylewkach legary drewniane około 14cm wysokie i na tych legarach drewniane, porządnie zaimpregnowane deski. Problem w tym, że wyglądają nieciekawie, dlatego postanowiłem na nich ułożyć panele. Ale do meritum: pod starymi deskami, w tej 14-centymetrowej przestrzeni między wylewką a deskami miałem wypełnienie izolujące z trocin pomieszanych z wapnem. Usunąłem to i chciałbym ułożyć styropian. Czy dawać do tego jakąś folię izolacyjną? Jeśli tak, to jaką? Będę wdzięczny za pomoc. Jestem początkującym samorobem i chciałem popełnić jak najmniej błędów - z Waszą pomocą jeśli można pozdrawiam Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts