gustav.pl 18.02.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Witam. Dzisiaj podpisaliśmy umowę z Solidem na ochronę domu. Przy okazji umówiłem się na przyszły tydzień z innym przedstawicielem ww. agencji i wtedy ma mi przedstawić ofertę ubezpieczenia nieruchomości. Co myślicie o takim miksie? Monitoring i ubezpieczenie w jednej firmie. Czego można się obawiać? Liczę na obiektywne, ale i subiektywne wypowiedzi Między prawdą, a Bugiem myślałem o czymś bardziej znanym jak np. PZU. "Uwentualnie" Gothaer, bo tam ubezpieczyliśmy 4kółka. Ale, że Solid.....pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 25.02.2016 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ale, że Solid.....pierwsze słyszę Dzisiaj się wyjaśniło. To nie SOLID ubezpiecza tylko TUZ TUW. A właścicielem obu jest ta sama osoba i dlatego coś mi się "pomerdało", że Solid jest ubezpieczycielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.09.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 No to pytaj się o poradę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.09.2018 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Czekamy, kto pyta nie błądzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts