jacek1974 18.02.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 czym wykończyć ściany wewnątrz drewnianego domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris007 18.02.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Wełna folia paroizolacyjną stelarz i płyta gipsowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 20.02.2016 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 A może zamiast r-g , panele drewniane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohara1719506238 20.02.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 U mnie na drewno jest najpierw folia, stelaż drewniany, wełna między stelaż, na to znowu inna folia, płyta OSB, i płyta karton gips. Ale w niektórych miejscach położyłam panele ścienne i też pomalowałam normalną farbą. Z k-g było dużo roboty bo gładź i potem tarcie - poza tym w niektórych strategicznych miejscach g-k pękają na łączeniach bo budynek pracuje i żadna siatka tego nie utrzyma. Panele szybciej i bez kłopotu. Natomiast uważam że bez OSB się nie obejdzie - to podstawa, bo inaczej na samym g-k, czy panelach niczego się nie powiesi a na OSB+g-k wiszą najcięższe szafki kuchenne i nic się nie dzieje. Oczywiście zawsze można wszystko wykończyć drewnem ale wtedy już zero tapet i zmian aranżacji - jak dla mnie nuuuuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts