kopciuch90 19.02.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Witam podczas remontu natrafiłem na problem kielich żeliwny wmurowany jest w podłogę do połaczenia kielicha z rura pcv użyłem uszczelki tapera przy dużej ilości wody,woda wycieka spod uszczelki zeliwo najpierw oczyscilem jednak jest dość skorodowane co może byc powodem nie szczelności. Stad moje pytanie czym polaczenie uszczelnic?w sklepie doradzili mi silikon albo poxyline... Moze jakis inny sprawdzony w miare latwy sposob? Z gory dZieki za pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 19.02.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Moze jakis inny sprawdzony w miare latwy sposob? Z gory dZieki za pomoc;) Sznur konopny i kit kauczukowo-asfaltowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopciuch90 19.02.2016 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 A kit sanitarny? Między żeliwo a uszczelke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts