basiaswiatek 19.02.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Witam... mam problem z pokojem syna . Nie mam pomysłu... w sumie pomysłów jest masa tyle ze nie mogę skleic tego w całość ... pokój ma troszkę ponad 11m2.. na jednej ścianie prawie po całości są okna a na przeciwległej są drzwi... mebli nie chcemy wymieniać bo są w miarę nowe i w dobrym stanie myśleliśmy o okleinie.. Ma szafę komodę komodę słupek biurko i wersalke... mogę prosić o jakieś pomysły... bo syn lubi zielony kolor i chcieliśmy juz taki typowo młodzieżowy nie dziecięcy .... z x góry dziękuję za wszelkie pomysly i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.02.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jakiego koloru meble? W jakim stylu?Jaka podłoga? Jaka stolarka okienna? Jakie drzwi?Jakie zainteresowania syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaswiatek 19.02.2016 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jakiego koloru meble? W jakim stylu? Jaka podłoga? Jaka stolarka okienna? Jakie drzwi? Jakie zainteresowania syna? meble kolor jabłoń fronty jaśniejsze (system grzes z bodzia) biurko jest czarne łozko tez panele sa ciemny braz podobnie jak drzwi chociaż drzwi pewnie będą wymieniane a okna sa białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kdrozd 15.03.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 A może w takim razie połączyć zieleń z szarym i wtedy np. okleić meble na szaro albo biało. Też zmagamy się z urządzaniem pokoju dla dziecka tylko my dla córki ale młodszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.03.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Pokój syna nie jest duży dlatego malowanie go całego na zielono nie jest dobrym pomysłem, bo zmniejszy to optycznie wnętrze. Lepiej połączyć dwa odcienie zieleń i popiel ( np. 535 spełnione marzenia + 540 sekretne spojrzenie) lub zieleń i złamana biel (543 anielskie skrzydła). Taki duet barw powinien spodobać się synowi. Stosowne dodatki w podobnym odcieniu zieleni (poduszki na wersalce, zasłony z zielonym motywem, pudła na zabawki itp.) dopełnią dzieła. Taka kolorystyczna kompozycja sprzyja odpoczywaniu i pracy twórczej.Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadjo 01.04.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 a może syn ma jakiś ulubiony kolor? bo jeśli faktycznie była by to zieleń i lubi grać w piłkę to może ja jednej ścianie zrobić druk na fototapecie z ulubionych piłkarzem/stadionem gdzie pojawia się murawa. zieleń gra z wieloma kolorami, ale nie zapominajmy, że jest to pokoj dla chłopca który aż takim fanatykiem kolor byc nie musi. wiec szczerze moze polaczenie szarosc-zielen , biel-zielen bedzie optymalna. oczywiscie meble tez warto utrzymac w tym klimacie. jezeli zielen bedzie dominuja to wtedy biale meble z delikatnym zielonym akcentem, i odwrtonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts