posuniok 20.07.2004 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 kto powie mi czy i jak zdołam zrobic samemu insalację co z kotłem dwufunkcyjnym system rozdzielaczowy armaura grzejnikowa Herz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 22.07.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 ja zrobiłem sam instalację z rurek zgrzewanych PP, ale rozprowadzenia CO na pionach (wg dobrych, starych projektów ) i podpiąłem do tego piec Termeta dwufunkcyjny, przyjechał znajomy fachowiec z Termeta obejrzał, podbił gwarancję i pojechał, a ogrzewanie śmiga, aż miło (dodatkowo wyłożyłem za zgrzewarkę z osprzętem 1kzł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
posuniok 22.07.2004 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 dzieki ale boje sie łączenia rur . gratuluje udanej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 22.07.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 to może system wciskany Hepwortha albo skręcany PEX-a??http://www.hepworth.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
posuniok 22.07.2004 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 pomysle o systemie PEX nie wiem jak to wyjdzie cenowo musze sie rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
posuniok 22.07.2004 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 pomysle o systemie PEX nie wiem jak to wyjdzie cenowo musze sie rozejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
posuniok 22.07.2004 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 pomysle o systemie PEX nie wiem jak to wyjdzie cenowo musze sie rozejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesek 26.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 zrób z HEPWORTH-u, praca łatwa, lekka, szybka i przyjemna. W jedną sobotę, bez pośpiechu zrobiłem instalacje wodną i CO i jest OK. Cenowo może trochę dużo ale oszczędzasz na wykonawstwie. Lesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 26.07.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 zrób z HEPWORTH-u, praca łatwa, lekka, szybka i przyjemna. W jedną sobotę, bez pośpiechu zrobiłem instalacje wodną i CO i jest OK. Cenowo może trochę dużo ale oszczędzasz na wykonawstwie. Lesek I masz niesamowitą satysfakcję. Sam zamierzałem tak zrobić, ale w końcu wyszło inaczej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 26.07.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 czescrobilem sam instalacje co - kociol jednofunkcyjny Junkersa + inslalacja miedziana. Swietna zabawa, wszystko zrobione tak jak chcialem i tak jak trzeba a oszczednosci tez nieliche. Jakbys mial pytania dot. laczenia miedzi to pytaj.Fachowiec przyszedl tylko podlaczyc zawor trojdrozny (byla to transakcja wiazana bo on mial zawor ktorego akurat brakowalo w okolicy) a potem drogi fachowiec byl poprawic robote pierwszego i zgodnie z warunkami gwarancji dokonac pierwszego uruchominia pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 26.07.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 czescrobilem sam instalacje co - kociol jednofunkcyjny Junkersa + inslalacja miedziana. Swietna zabawa, wszystko zrobione tak jak chcialem i tak jak trzeba a oszczednosci tez nieliche. Jakbys mial pytania dot. laczenia miedzi to pytaj.Fachowiec przyszedl tylko podlaczyc zawor trojdrozny (byla to transakcja wiazana bo on mial zawor ktorego akurat brakowalo w okolicy) a potem drogi fachowiec byl poprawic robote pierwszego i zgodnie z warunkami gwarancji dokonac pierwszego uruchominia pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts