Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

instalacja co

posuniok

Recommended Posts

ja zrobiłem sam instalację z rurek zgrzewanych PP, ale rozprowadzenia CO na pionach (wg dobrych, starych projektów :) ) i podpiąłem do tego piec Termeta dwufunkcyjny, przyjechał znajomy fachowiec z Termeta obejrzał, podbił gwarancję i pojechał, a ogrzewanie śmiga, aż miło (dodatkowo wyłożyłem za zgrzewarkę z osprzętem 1kzł)

zrób z HEPWORTH-u, praca łatwa, lekka, szybka i przyjemna. W jedną sobotę, bez pośpiechu zrobiłem instalacje wodną i CO i jest OK. Cenowo może trochę dużo ale oszczędzasz na wykonawstwie.

Lesek

I masz niesamowitą satysfakcję. Sam zamierzałem tak zrobić, ale w końcu wyszło inaczej !

czesc

robilem sam instalacje co - kociol jednofunkcyjny Junkersa + inslalacja miedziana. Swietna zabawa, wszystko zrobione tak jak chcialem i tak jak trzeba a oszczednosci tez nieliche. Jakbys mial pytania dot. laczenia miedzi to pytaj.

Fachowiec przyszedl tylko podlaczyc zawor trojdrozny (byla to transakcja wiazana bo on mial zawor ktorego akurat brakowalo w okolicy) a potem drogi fachowiec byl poprawic robote pierwszego i zgodnie z warunkami gwarancji dokonac pierwszego uruchominia pieca.

czesc

robilem sam instalacje co - kociol jednofunkcyjny Junkersa + inslalacja miedziana. Swietna zabawa, wszystko zrobione tak jak chcialem i tak jak trzeba a oszczednosci tez nieliche. Jakbys mial pytania dot. laczenia miedzi to pytaj.

Fachowiec przyszedl tylko podlaczyc zawor trojdrozny (byla to transakcja wiazana bo on mial zawor ktorego akurat brakowalo w okolicy) a potem drogi fachowiec byl poprawic robote pierwszego i zgodnie z warunkami gwarancji dokonac pierwszego uruchominia pieca.