wkwiatk 20.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Witam, Mam ogromną prośbę. Jestem na etapie rozpoczycającego się wykańczania domku (mam stan surowy z okienkami i dachem ale w środku kompletnie jeszcze ni nawet ścianek i wylewek Bardzo Was proszęprzyślijcie mi kosztorys...!!! Bardzo go potrzebuję dla banku i ogólnego zorientowania za co i ile będę musiał przeznaczyć!! Z góry dziękuję za pomoc. [email protected] Pozdrawiam, wkwiatk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 21.07.2004 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Poszło na priv.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwiatk 21.07.2004 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Dzięki bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 13.08.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Parę takich wątków juz się pojawiało na formum. Wrzuc hasło kosztorys w wyszukiwarkę, na pewni coś ciekaweg sie znajdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts