haito 21.02.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Mam upatrzony parkiet dębowy. Tylko są dwie wersje do wyboru, jedna z sękami druga bez sęków (taki normalny). Która będzie się lepiej prezentować ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 21.02.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 A to gustu i zdania nie posiadamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 21.02.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 A to gustu i zdania nie posiadamy?? Przyłączam się do powyższego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haito 21.02.2016 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Mi się podoba bardziej z sękami, ale chciałem się zapytać czy pasuje taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 21.02.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Mi się podoba bardziej z sękami, ale chciałem się zapytać czy pasuje taki. Pasuje - do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 21.02.2016 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Mi się podoba bardziej z sękami, ale chciałem się zapytać czy pasuje taki. Śmiało Haito! Nie wstydź się. Napisz wszystko co potrzebujesz wiedzieć. Parkiet czy deska? Ogrzewanie podłogowe czy bez? Grubość, szerokość i długość? Gdzie będzie układany? Na klej czy pływająco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts