styska1719514312 21.02.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Na mojej działce przechodzi rów. Znajduje się on w prawym rogu działki i idzie dalej na drogę, której jestem w 1/40 właścicielem. Posiadam warunki zabudowy ale nie mogę nic dalej zrobić z działką ponieważ przez ten rów nie mogę wjechać na działkę. Idzie on łukiem po drodze dojazdowej do mojej posesji i dalej na działki sąsiadów. Jak mogę zrobić dojazd do działki, nie mogąc zakopać rowu? Gdzie się udać po szczegółowe informacje? Droga nie jest drogą utwardzoną i nie jest drogą gminną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wij 22.02.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Zakop jakiś przepust (rurę betonową) i licz na to, że nikt nie doniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 22.02.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Gminna Spółka Wodna .... Zazwyczaj to ona jest od rowów melioracyjnych , właśnie tam zacznij formalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.02.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jeżeli nie jest to droga gminna, to pewnie nawet nie jest publiczna. Mnie to wygląda na jakiś dziki rów. Zapytaj sąsiadów o jego pochodzenie, pewnie na wsadzenie rury przepustowej będziesz musiał mieć ich zgodę, skoro innym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts