szach11 22.02.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 WitamKtóry z was zdecydował się na test szczelności swojego domu? Jakie macie doświadczenie z tym związane?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 22.02.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Fajna sprawa. Bat na pseudo montażystów okien drzwi itd. Sam test szczelności dobrze byłoby połączyć z wyszukiwaniem nieszczęlności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 24.02.2016 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Czy ktoś z was korzystał z takiej usługi. Interesują mnie informacje co dał test ,gdzie głównie zaobserwowano nieszczelności i czy w ogólnym rozrachunku coś to dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.02.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Czy ktoś z was korzystał z takiej usługi. Interesują mnie informacje co dał test ,gdzie głównie zaobserwowano nieszczelności i czy w ogólnym rozrachunku coś to dało. Nie wypowidziałbym się w tym topiku gdyby nie fakt, że taki test wykonałem (dwukrotnie)- patrz moja stopka. Nieszczelności w moim przypadku zaobserwowałem w rejonie podstaw paru okien, murłaty w sypialni, okna połaciowego jaki i drzwi wyjściowych (do regulacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Optimal 17.08.2016 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Hej. A coś z tymi nieszczelnościami zrobiłeś? Sam, czy ekipa to poprawiała?Bo zrobienie testu to jedno ale potem trzeba jeszcze jakoś ogarnąć poprawki. Domyślam się, że jak wykręciłeś 0,66 to pewnie było poprawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.08.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie nic nie było poprawiane, wykręcony rezultat to pierwszy pomiar. Próbowałem po pierwszym teście doszczelnić okna. Niestety bez rezultatu, kolejny test żadnej poprawy szczelności nie wychwycił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domekpasywny 04.01.2017 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 wlasnie zrobilismy test szczelnosci z bardzo dobrym wynikiem.zdjecia z testu na fotoblogu:http://budowagryfice.blogspot.com/polecam i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.01.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts