mammamia 22.02.2016 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam, problem - jak w temacie. Planuję remont mieszkania i w związku z tym, chciałabym zrobić w ścianie dodatkowe drzwi. Nie mam jednak pewności czy ściana jest działowa, a planami mieszkania niestety nie dysponuję, gdyż podobno "zostały zgubione". Czy ktoś orientuje się może do kogo powinnam się udać i ile orientacyjnie będzie mnie taka przyjemność kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 25.02.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Napisz jaka jest "grubość" tej ściany , i w jakiej części mieszkania się znajduje . Może pomożemy za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin77 06.04.2016 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Podłącze się do tematu, Czy ścianka działowa o szerokości 10cm z tynkiem, może być ścianką, która podtrzymuje inne ścianki działowe w pionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belliash 26.04.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Podczepie sie pod temat. Mieskanie ma uklad mniej-wiecej jak na obrazku. Kolorem zielonym oznaczylem drzwi wejsciowe do pomieszczen, niebieskim drzwi wejsciowe do mieszkania, zas kolorem czerwonym scianke ktora jestem zainteresowany. Nie, nie chce jej wyburzac ;P Scianka ma 60cm szerokosci i 14cm grubosci. Chcialbym na niej umiescic rozdzielnice elektryczna podtynkowa i wymiarach: 28x36x7cm (szerokosc x wysokosc x glebokosc). Oznacza to koniecznosc wykonania takiej wneki. Budynek z wielkiej plyty. Co sadzicie o tym pomysle? Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez belliash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts