Gość Endriu12 20.07.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 WitamW zeszlym roku ukonczylem studia budowlane (konstrukcje) chce zrobic uprawnienia projektowe i mam pytanie ile praktyki w wykonastwie i w biurze projektowym musze miec ? Czy praktyka w wykonastwie musi odbywac sie na budowie czy mozna do niej zaliczyc takze np prace w firmie remontowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Endriu12 Od razu załóż sobie dwa dzienniki praktyk budowlany i projektowy. Od przybytku głowa nie boli (mimo, że nie mogą się nakładać). Najbliższa filia UW wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 20.07.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Uprawnienia projektowe - 2 lata w projektowaniu i 1 rok w wykonawstwie Uprawnienia wykonawcze - 2 lata w wykonawstwie Chyba nic mi się nie pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.07.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Czy praktyka w wykonastwie musi odbywac sie na budowie czy mozna do niej zaliczyc takze np prace w firmie remontowej ? To zalezy co ta firma remontuje, przeciez mozna budynki cale remontowac. Jezeli tylko maluje i tapetuje to raczej Ci takiej praktyki nie zalicza. Jest jeszcze sprawa podpisywania praktyki raz na 3 miesiace przez osbobe posiadajaca uprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 21.07.2004 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Endriu12 Od razu załóż sobie dwa dzienniki praktyk budowlany i projektowy. Od przybytku głowa nie boli (mimo, że nie mogą się nakładać). Najbliższa filia UW wita Już od jakiegoś czasu Dzienniki Praktyki Zawodowej rejestruje się we właściwej Izbie Inżynierów Budownictwa, a nie w Urzędzie Wojewódzkim. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 To przenieśli, nie wiedziałem, mam jeszcze stare stęplowane przez UW. Przenieśli pewnie dlatego, zeby składki pobierać przez okres praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 22.07.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 To przenieśli, nie wiedziałem, mam jeszcze stare stęplowane przez UW Ja również. Ale teraz egzaminy na uprawnienia i wydawanie decyzji o uprawnieniach przejęły Izby. Przenieśli pewnie dlatego, zeby składki pobierać przez okres praktyki. Żadnych składek Izba nie pobiera w czasie praktyki. Jest opłata za egzamin i tyle. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Endriu12 23.07.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Hehe dzieki za odpowiedzi , to teraz juz wszystko wiem . Czas zaczac szukac firmy ktora mnie przyjmie do pracy, tylko teraz sie zastanawiam czy zaczac od praktyki w wykonawstwie czy w projektowaniu. Pewnie rozpoczne tam gdzie mnie zechca przyjac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts