Berylo 23.02.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Cześć, Mam w mieszkaniu taką sytuację jak na załączonym zdjęciu. Staję przed koniecznością kupna stelaży podtynkowego. 1) Odpływ ścieków (grawitacyjny) i dopływ wody są z boku. Czy można zamontować taki stelaż żeby się do tego podłączyć stawiając WC tak jak narysowałem czerwonym kolorem? 2) Myślicie, że da się przesunąć odpływ i dopływ bliżej ściany żeby zabudowa była jak najcieńsza? 3) Jaki można wybrać model stelażu? Myślałem o tym: https://1lazienka.pl/geberit-duofix-up-320-stelaz-podtynkowy-111-320-00-5.html nada się? Niestety nie mam bladego pojęcia jak to działa i nie mogę znaleźć informacji. Stelaż muszę zamówić już teraz i nie chciałbym żeby się okazało, że nie nadaje się do tej sytuacji. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 25.02.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Rozkuć zamurowany pion, wstawić kolano, obrócić trochę trojak PCV w kierunku ściany aby było jak najbliżej. Przerobić wodę w kierunku ściany i można montować stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berylo 25.02.2016 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dzięki, rzeczywiście to powinno zadziałać. Oby dało się obrócić trojak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 25.02.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Próba nie strzelba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts