Herald 23.02.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Witam. Spotkałem się z dziwna oferta na allegro dotycząca wkładów hajduk. Przy zakupie wkładu , jego instalacja jest podobno gratis, gratis jest też wykonanie obudowy, zimnej lub ciepłej, a także gratis obudowy akumulacyjne j . Chciałbym zapytać gdzie może być haczyk?? Link do aukcji : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5968339067&ref=last-visited Sprawa dziwna ale opłacalna. . Kupuje wklad za 2 tysiące i materiały, a fachowcy za darmo przyjeżdżają i mi montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 23.02.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Co do obudowy to mozesz sie nie załapać, skoro to oferta ograniczona do 1budowy w miesiącu Ale jesli chodzi o kwestie przywiezienia i zamontowania to jak najbardziej to działa. Ja w ten sposob kupiłem BEFa, przed zakupem kontaktowałem się z dystrybutorem, żeby uzyskć opinie o sprzedawcy. Były pozytywne, moje odczucia po finalizacji transakcji rownież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herald 23.02.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Rzeczywiście obudowa akumulacyjna tylko 1 w miesiącu, ale za to obudowy zimne i ciepłe bez ograniczeń. Nic tylko kupić płyty silca, a reszta darmowa, zbudują itp wierzyć się nie chce ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 23.02.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Nie wiem, jak wyczytałeś, ze zimne i ciepłe są bez ograniczeń.Chyba troche nie zrozumiałeś opisu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 23.02.2016 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Co do obudowy to mozesz sie nie załapać, skoro to oferta ograniczona do 1budowy w miesiącu Ale jesli chodzi o kwestie przywiezienia i zamontowania to jak najbardziej to działa. Ja w ten sposob kupiłem BEFa, przed zakupem kontaktowałem się z dystrybutorem, żeby uzyskć opinie o sprzedawcy. Były pozytywne, moje odczucia po finalizacji transakcji rownież. tyle, że w tym "gratisie" ceny są podane z katalogu na 23% a fakture dostałeś na 8 % . nie prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herald 23.02.2016 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 O co chodzi z tymi cenami z katalogu i na fakturze? Zrozumiałem ze kupuje od nich wklad za 2 tys, do tego materiały na obudowę gdzie chce, potem oni przyjeżdżają i robią na gotowość zupełnie za darmo. Normalnie kominka z z tysiąc weźmie za robocizny, wiec to zostaje w kieszeni a usługa profesjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 24.02.2016 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 chodzi o wklad z montazem, o tej obudowie zapomnij- kit reklamowy sformulowany celowo niejasno. wez normalny hajduk za 5 tys.( takiej kasetki za 2000 raczej nikt nie kupuje) podziel przez 1, 23 (normalny vat) - dostajesz cene netto. netto pomnoz przez 1.08 (vat na montaz)- wychodzi cena jaka normalnie zaplacisz za wklad przy tej stawce. wychodzi 4390 a nie 5000 ☺ a ty kupujesz z montazem gratis na 8% za 5000 ☺ 610 pln w tym gratisie juz jest u takiego kreatywnego sprzedawcy. plus to samo na materialach i okaze sie ze calosc wyjdzie drozej lub identycznie jak u lokalnego kominkarza. porownuj zawsze ze soba kompletne oferty. unikniesz rozczarowan. interesuj sie rowniez, jak wyglada serwis wkladu, ktory chcesz kupic. duza czesc producentow prowadzi serwis w oparciu o sprzedawcow, co w przypadku zakupu na odleglosc ( choc czy tylko ?) moze okazac sie porazka. O co chodzi z tymi cenami z katalogu i na fakturze? Zrozumiałem ze kupuje od nich wklad za 2 tys, do tego materiały na obudowę gdzie chce, potem oni przyjeżdżają i robią na gotowość zupełnie za darmo. Normalnie kominka z z tysiąc weźmie za robocizny, wiec to zostaje w kieszeni a usługa profesjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.02.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 tyle, że w tym "gratisie" ceny są podane z katalogu na 23% a fakture dostałeś na 8 % . nie prawda ? Zastanawiam się skąd ludzie biorą tyle naiwności, by wierzyć w firmę działającą charytatywnie?! Inny przykład to firma z Twoich okolic, która kiedyś oferowała wycieczki zagraniczne tym, którzy kupią u nich wkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.02.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 porownuj zawsze ze soba kompletne oferty. unikniesz rozczarowan. interesuj sie rowniez, jak wyglada serwis wkladu, ktory chcesz kupic. duza czesc producentow prowadzi serwis w oparciu o sprzedawcow, co w przypadku zakupu na odleglosc ( choc czy tylko ?) moze okazac sie porazka. Dokładnie tak. Nikt z lokalnych kominkarzy nie był w stanie dostarczyć i zamontować mi wkładu kominkowego BEF 450 (badż Kobok, czy Hajduk) w cenie w której go zakupiłem u tego sprzedawcy. Przy wkładach Spartherm, jakie wówczas miał w ofercie różnica cenowa była jeszcze większa. Dystrybutor wkładu, jaki kupiłem ma siedzibę 40km od mojego miejsca zamieszkania i to on prowadzi serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONA PELLETS 28.04.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam, Wprowadzamy na rynek nasz najnowszy powietrzny wkład kominkowy na drewno: http://www.iwonapellets.pl/produkt/164/produkcja-kominkow-na-pellet-kominki-na-pellet-i-drewno-hybrydowe-wszystkie-hector-air-13-kw-premierowa-promocja.html Zachęcam do zapoznania się z jego możliwościami. Jest to jeden z nielicznych kominków na rynku z maksymalnie czystą szybą. Zastosowaliśmy podwójną kurtynę powietrza na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.04.2016 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Witam, Wprowadzamy na rynek nasz najnowszy powietrzny wkład kominkowy na drewno: http://www.iwonapellets.pl/produkt/164/produkcja-kominkow-na-pellet-kominki-na-pellet-i-drewno-hybrydowe-wszystkie-hector-air-13-kw-premierowa-promocja.html Zachęcam do zapoznania się z jego możliwościami. Jest to jeden z nielicznych kominków na rynku z maksymalnie czystą szybą. Zastosowaliśmy podwójną kurtynę powietrza na szybę. Informacja w tym wątku, oznacza, że montujecie za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 29.04.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Było 7000,- zł jest 4500,- i jeszcze montaż gratis ?Dobry produkt... sam się sprzedaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts