axlr 23.02.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Witam, jest to mój pierwszy post na forum więc na wstępie chciałem wszystkich przywitać Chciałbym prosić was o opinię w sprawie dachu o konstrukcji jętkowej. Chciałbym zaadaptować drewniany domek po babci na domek letniskowy, z myślą o wynajmie (czyli domek nie będzie stale zamieszkiwany). Próbuję zaadaptować poddasze, gdzie będą sypialnie (max. 3 ) i jakaś mała łazienka. Problem stanowią jętki, które obecnie znajdują się na wysokości 1,98 cm od podłogi (oczywiście podłoga zostanie jeszcze wykończona więc kilka cm odejdzie). Moje pytanie, czy zachowując minimalna wysokość 2,2m mogę pozostawić odkryte jętki na obecnej wysokości, czy muszę myśleć o ich podniesieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.02.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jętek nie ruszaj ! bo to konstrukcja dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axlr 24.02.2016 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Bardzo chętnie je zostawię, bo nawet wpasują się w styl jaki chce osiągnąć, tylko czy to jest dopuszczalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 24.02.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A czemu by nie ? Twoja sprawa jak wykonczysz poddasze Troche szlifowania, potem pomalować i bedzie fajnie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts