sowpol 24.02.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witam wszystkich. Ostrzegam wszystkich przed oszustem który sprzedaje pod marką Dospel czyli sklep.dospel.com. Nie jest to firma produkująca wentylatory tylko zwykły oszust sprzedający wentylatory firmy dospel. Zamówiłem wentylator za ponad 600zł do warsztatu przez ten właśnie sklep, przesyłka dotarła ekspresowo, otwieram pudło i okazało się że wirnik jak i środek wentylatora jest uszkodzony. Wykonałem kilka telefonów do właściciela tego sklepu z prośbą aby wymienił mi ten wentylator, przesyłałem zdjęcia opakowania, wentylatora które oczywiście nie docierały do niego. Bezczelny i wulgarny facet, jak coś od niego chce to mogę sobie iść do sądu a i tak nie wygram i ma mnie w d.... Wykonałem telefon do głównej siedziby firmy Dospel i tam bardzo miłe zaskoczenie, panowie spotkali się już z tamtego pajaca występkami. Odesłałem wentylator firmie dospel i został naprawiony bez żadnego problemy. Unikajcie tego sprzedawcy na sklep.dospel.com. Kupujcie bezpośrednio w DospelPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 27.02.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Dobrze wiedzieć, szkoda tylko, że nie chciałeś napisać pod swoim stałym nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts