majkimanek 24.02.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witam, Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak podłączyć poniższy schemat. halogeny Led na 230V taśma led 12 ( wcześniej zasilacz ) Chciałbym wyłącznikiem nr 1 załączyć halogen 1 a wyłącznikiem 2 pasek Led i odpowiednio z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 24.02.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Patrząc na ... hmmm "schemat" - dwa gniazda, dwie wtyczki dla dwóch źródeł światła, po drodze dwa wyłączniki dla nich.Ależ to proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 25.02.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Napisz jeszcze raz, jaki efekt chciałbyś osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 25.02.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Nie za bardzo się domyślam co narysowałeś,wygląda na dwa klawisze od wyłącznika świecznikowego wsadzone na chamca w "bebechy" od gniazdka 2P+Z i pod spodem lizak na choinkę.Jeżeli chodziło ci o jeden podwójny wyłącznik i nie potrafisz tak banalnego układu samodzielnie podłączyć, to może jednak zatrudnij elektryka(bo to łatwe da sobie radę) albo kumatego sąsiada.Jeżeli natomiast chodziło ci o załączanie z dwu miejsc, to kup dwa wyłączniki podwójne schodowe i weź kumatego sąsiada. Elektryka nie bierz( to już za trudne na elektryka), bo wszyscy do Anglii wyjechali albo pracują w poważnych firmach. A ci co się szwendają po budowach domków jednorodzinnych to albo jełopy albo wiejscy filozofowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 25.02.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Jeżeli natomiast chodziło ci o załączanie z dwu miejsc, to kup dwa wyłączniki podwójne schodowe i weź kumatego sąsiada. Elektryka nie bierz( to już za trudne na elektryka), bo wszyscy do Anglii wyjechali albo pracują w poważnych firmach. A ci co się szwendają po budowach domków jednorodzinnych to albo jełopy albo wiejscy filozofowie. Weź murarza - na przykład niejakiego krzcel. On będzie wiedział. Miastowy przecież. Ale do matołka trafił (chyba niechcący) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 25.02.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 O, nie wiedziałem że taki zaszczyt mnie spotkał, daj linka bo nie chce mi się całego tego wątku o matołkach przeglądać. Szczególnie, że mam bardzo złe zdanie o moderatorach. Nie o ich wiedzy, ale o ich sposobie cenzurowania niewygodnych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts