mxm 24.02.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witam 1. Zastanawiam się nad zakupem okien z Drutexu (w tym jedno okno tarasowe HS), a dokładniej nad wyborem pomiędzy Iglo 5 w pakiecie trzyszybowym a Iglo Energy? Czy parametry termiczne Iglo Energy uzasadniają ich cenę (tzn. czy różnica w cenie w miarę szybko (w ogóle) się zwróci? A może lepiej wydać trochę więcej co miesiąc na ogrzewanie i pozostać przy Iglo 5? 2 A drugie pytanie. Czy jeśli zdecyduję się na Iglo Energy. To jakie sensowne okna proponowalibyście jako okna dachowe, tak, żeby nie było tak, że mam super okna na dole i na balkonach a mam spore straty z powodu kiepskiej jakości okien dachowych. Osobiście zastanawiam się nad oknami Fakro FTP U3 (bez nawiewników, w pakiecie dwuszybowym) Planowany budynek ma mieć rekuperację Pytam jako laik. Będę wdzięczny za Wasze opinie. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.02.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jakbyś trafił na kompetentnego sprzedawcę, to by Ci to wyliczył. Przecież to zaden marketing ani tajemnica a zwyczajna rzetelność. My nie mamy wglądu do Twojej oferty, a chyba nikt ze stale obecnych na forum nie proponuje okien tej firmy by znać na pamięć ich parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 24.02.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witam Jakbyś trafił na kompetentnego sprzedawcę, to by Ci to wyliczył. Przecież to zaden marketing ani tajemnica a zwyczajna rzetelność. My nie mamy wglądu do Twojej oferty, a chyba nikt ze stale obecnych na forum nie proponuje okien tej firmy by znać na pamięć ich parametry. Oto dyplomata Mi się tylko przypomniało jak oglądałem na tegorocznej BUDMIE drzwi HS na stoisku firmy i ... trzeba się było niemalże schylać aby przejść A o do "zwrotu" inwestycji - to zakup okien zwraca się dokładnie w takim samym czasie jak zakup cegieł i dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts