chive 24.02.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jak wykończyć posadzkę pod drzwiami wejściowymi i balkonowymi,tarasowym ? Myślałem dać styrodur pomiędzy bloczek fundamentowy a progiem . Czy nie jest to zbyt miękki materiał ?Druga opcja , patrząc od strony dworu. BK 6cm lub 12cm , reszta styrodur i do tego już wylewka.Jak macie rozwiązaną tą kwestię przy brami garażowej ?Dojście wylewką pod koniec drzwi chyba nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem z racji przemarzania. Proszę o zdjęcia i opis jak najlepiej to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chive 25.02.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Nikt tego nie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chive 28.02.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Podbiję temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
start2222 28.02.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ja przykleiłem xps przed wstawieniem okien, pomiędzy pianą a ościeżnicą okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts