mxx_rs 24.02.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jako, że to mój pierwszy post na forum - Dzień dobry wszystkim Potrzebuję porady w związku z zakupem kabiny prysznicowej. Jest dość nietypowa (70 cm szerokości) ze względu na to, że ściana ma 76 a następnie jest już okno. Sytuacje ratuje nieco druga ściana, która jest długa i można zamontować kabinę powiedzmy 90-100 cm długą. Z tego co czytałem 70x70 to straszne maleństwo? Dlatego też szukam jakiejś kabiny w w/w wymiarach. Jako, że budżet i tak został 3 razy przekroczony skłaniam się ku rozwiązaniu - tanio i w miarę dobrze. Czy możecie mi coś polecić w cenie do około 1000 zł (z brodzikiem) ? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 24.02.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Nie ma do tysiąca, szukaj wiatru. My mamy miejsce na kabinę 70x90 (w zasadzie 96, ale takich nie robią), w prostokącie, najtańsza wyszła za ponad 2500zł. Mąż wymyślił więc, że zrobi sam na wymiar, wszystkie elementy na internecie można zamówić, a szyba hartowana od okolicznego szklarza: i tak wychodzi coś około 1500zł. A że mamy drugą łazienkę skończoną, to na razie prysznic czeka grzecznie na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 24.02.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Przepraszam, aż mnie naszło i poszukałam: Novellini ma tańsze, ale ok. 1500zł też trzeba dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxx_rs 24.02.2016 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Czyli znowu potwierdza się to co kiedyś przeczytałem na forum - remont lub budowa domu kosztuje tyle ile masz + tyle ile możesz pożyczyć + jeszcze jakieś 20% No trudno, w takim razie bardzo dziękuję za odpowiedź - będę kombinował coś w wyższym pułapie cenowym żeby nie kupić bubla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 24.02.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 No nie wiem, czy Novellini to akurat bubel Ja właśnie zawiadomiłam męża, że jest w znośnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts