kinna 25.02.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 No właśnie co dobrego z niej robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.02.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 No właśnie co dobrego z niej robicie?Biorę nóż, wycinam dziurki i wsadzam do środka lampkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.02.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03485/79563955_E6RHRP_Gr_3485259b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmpleka 03.10.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Zupe krem z dyni - mniam! Cebulka, czosnek, wywar warzywny, dynia uduszona na patelni, potem blender, imbir obowiązkowo - im więcej, tym goręcej Ci potem będzie. ja lubię z grzankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 04.10.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pieczoną z oliwą, czosnkiem i ostrą papryczką lubię. Albo z dodatkiem sera pleśniowego jako danie samodzielne, albo bez, jako wypełniacz do dań mięsnych. Polecam Hokkaido, bo można jeść ze skórą i tym samym dużo mniej roboty z przygotowaniem.Makaronowa też jest fajna, zastosowanie jak sama nazwa wskazuje, upiec wydrapać "makaron" i np. z pesto pietruszkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2016 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pieczoną z oliwą, czosnkiem i ostrą papryczką lubię. Albo z dodatkiem sera pleśniowego jako danie samodzielne, albo bez, jako wypełniacz do dań mięsnych. Polecam Hokkaido, bo można jeść ze skórą i tym samym dużo mniej roboty z przygotowaniem. Makaronowa też jest fajna, zastosowanie jak sama nazwa wskazuje, upiec wydrapać "makaron" i np. z pesto pietruszkowym. Witam wybacz upierdliwość mą.Dyni piec się nie powinno to uwłacza jej charakterowi.Ma inne wznioślejsze upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anifled 03.12.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 No właśnie co dobrego z niej robicie? Zupa z dyni i marchewki z kozim serem jest niesamowita. Ja ogolnie koziego sera nie bardzo lubię, ale w tej zupie smakuje znakomicie. Naprawdę dodaje charakteru http://gotujpro.pl/przepis-na/zupa-marchewkowo-dyniowa-z-kozim-serem/#main Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paserka 28.01.2017 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Uwielbiam zupy krom i taką dyniową tez kilka razy robiłam, ale nigdy z kozim serem. Czy to ma być taki twarogowy jak Chavroux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 26.04.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Dynię z kozim serem jeszcze nie łączyłam. Muszę to wypróbować, ale dopiero jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 17.05.2017 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 mnie dynia nie specjalnie smakuje. Jakoś nie podchodzi mi smak jaki ma dynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 24.05.2017 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Jest troszkę słodkawa i mdła. Ale w połączeniu z ostrymi przyprawami smakuje wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 31.05.2017 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Ja lubię ciasto i zupę z dyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2017 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Ja lubię ciasto i zupę z dyni To ,że lubisz mało może interesować podglądających ten watek.Może jakiś przepis , finalizowany fotkami z twej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 07.06.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Na Kwestii Smaku jest boski przepis na zupę krem z pieczonej dyni, papryki i z pomidorów. Nie znam lepszego połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.