meczesiu 25.02.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Cześć, szukam najcieplejszy biały styropian ze sprawdzonej firmy, co możecie polecić. Biały ponieważ nie jestem przekonany do grafitowego. Dom będę chciał ocieplić 20 cm warstwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 25.02.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Biały ponieważ nie jestem przekonany do grafitowego. A moze napisz skąd te Twoje rasistowskie przekonania pochodza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 25.02.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 może taki http://www.knauf-industries.pl/products,product,192,knauf-therm-pro-fasadadachpodloga-eps-70--38.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meczesiu 25.02.2016 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 A moze napisz skąd te Twoje rasistowskie przekonania pochodza? 1. u kuzyna dzień dwa po położeniu skurczył się (ściana północna) - był to styropian firmowy, ale nie pamiętam już firmy. 2. u brata płyty nierówne, banany, 3. Wydaje mi się zbyt przereklamowany 4. spotkałem się z opiniami odparzenia płyt, w słoneczny dzień szybciej ciągnie klej. Zastanawiam się jeszcze nad Temro Organiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.02.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Skurczyć się każdy może, widocznie nie był sezonowany. Banany, to tu inwestorzy zgłaszali, zanim szary zaczął być tak powszechnie stosowany. Co do "ciągnięcia kleju", to nie bardzo wiem o co chodzi Zresztą kleiłem na piankę. Styropian leżał u mnie 3m zanim poszedł na ścianę. Płyty były proste. Ocieplałem w październiku, nic się nie skurczyło Wyjątkiem było kilka płyt, które były mokre. One na słońcu straciły wilgotność i skurczyły się. Ale sądzę, że gdyby był to biały styro, zachowałby sie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts