nero290 27.02.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Witam. grzeje wodę w kozie, wczoraj ociepliłem bojler wełną mineralna z 80mm z foliom, i nie wiem co dalej koza nie jest ocieplona, czy mam ją ocieplić czy jest lepszy sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 27.02.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Jak to "koza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nero290 27.02.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 koza to taki mały piec do grzania wody tak muj ojciec go nazywa, chodzi mi oto ze piec jest gorący mimo ze nie pali od kilku godzin,na moje rozumowanie zbiornik z woda ogrzewa piec przez obieg wody w rurach przez co wychładza sie woda w zbiorniku, moje pytanie jak temu zapobiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 27.02.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Zawór zwrotny w obiegu ... i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts